Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επειδή μοίραζαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια

ekloges7

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επειδή μοίραζαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια

Επεισόδιο μεταξύ υποψήφιων δημοτικών συμβούλων σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από εκλογικό κέντρο στην Τριανδρία στον δήμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του Στέλιου Αγγελούδη, μοίραζαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια έξω από το εκλογικό κέντρο.

Εκεί ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Όλοι Εμείς», του Δρόσου Τσαβλή και επικράτησε ένταση με σπρωξίματα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Συνελήφθησαν δύο υποψήφιοι για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας και θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Το περιστατικό σχολίασε η παράταξη του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»: «Όπως πληροφορούμαστε, συνελήφθησαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Στέλιου Αγγελούδη στην Τριανδρία για παράνομη διακίνηση ψηφοδελτίων σε εκλογικό κέντρο.

Συμφωνεί ο επικεφαλής με αυτή την κατάφωρη παραβίαση του νόμου ή μήπως τους έχει παρακινήσει κιόλας;

Με αυτή την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κ. Αγγελούδη ότι είναι άλλο πράγμα η παράνομη διακίνηση προεκλογικού υλικού στους ψηφοφόρους, που έγινε από μέρους υποψηφίων του συνδυασμού του, και κάτι εντελώς διαφορετικό η προσφορά ενός μικρογεύματος προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές, ως είθισται σε εκλογικές διαδικασίες.

Το νερό και το σάντουιτς δεν συνιστούν προεκλογικό υλικό, κύριε Αγγελούδη. Κρατήστε την ψυχραιμία σας».

To Top