Κόσμος

Θετός γιος αγνοούμενου επιβάτη από το υποβρύχιο Titan παρακάλεσε δημόσια μοντέλο του OnlyFans να «κα…

thetos gios

Θετός γιος αγνοούμενου επιβάτη από το υποβρύχιο Titan παρακάλεσε δημόσια μοντέλο του OnlyFans να «καθίσει πάνω του»

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον θετό γιο του δισεκατομμυριούχου Hamish Harding που είναι ανάμεσα στους επιβάτες του εξαφανισμένου υποβρυχίου Titan κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού, καθώς φλέρταρε δημόσια με μοντέλο του OnlyFans.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter και έγραψε «μπορώ να καθίσω πάνω σου», με τον 36χρονο Brian Szasz να απαντάει «ναι σε παρακαλώ».

Μάλιστα, ο 36χρονος έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση μόλις 30 λεπτά μετά τη δημόσια έκκληση που απήθυνε, όπου ζητούσε από τον κόσμο να προσευχηθεί για την τύχη του πατριού του.

View this post on Instagram

A post shared by Brian Szasz (@brianszasz)

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί. Λίγο μετά την εξαφάνιση του Hamish Harding, ανακοίνωσε πως θα παρακολούθησε μια συναυλία των Blink 182 στην Καλιφόρνια παρά τη κατάσταση που επικρατεί.

«Μπορεί να είναι δυσάρεστο να βρίσκομαι εδώ, αλλά η οικογένειά μου θα ήθελε να είμαι στη συναυλία των Blink-182, καθώς είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και η μουσική με βοηθάει στις δύσκολες στιγμές!», έγραψε στο Facebook.

Ο Szasz συμπεριέλαβε μια φωτογραφία του ίδιου να χαμογελά με μπλούζα των Blink-182 και συμπλήρωσε την ανάρτηση με emojis μιας μαύρης καρδιάς και χέρια που προσεύχονται.

To Top