Ελλάδα

Θλίψη στο μνημόσυνο του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη – Συντετριμμένος ο ηθοποιός

oduseas stamoulis

Θλίψη στο μνημόσυνο του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη – Συντετριμμένος ο ηθοποιός

Σαράντα ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους Ικαρίας, το μνημόσυνο για τη μνήμη του μικρού παιδιού τελέστηκε την Κυριακή 17/09 στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Πεδίον του Άρεως. Συγγενείς και φίλοι του παιδιού και των γονιών του βρέθηκαν στην εκκλησία, προκειμένου να συλλυπηθούν για τον άτυχο Χρήστο.

Στα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», φαίνεται ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης να είναι απαρηγόρητος, καθώς βγαίνει από την εκκλησία. Παράλληλα, η μητέρα του παιδιού σκουπίζει τα δάκρυά της, καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη θλίψη της.

Μεταξύ άλλων, στο μνημόσυνο βρέθηκαν ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη αλλά και ο Παύλος Ορκόπουλος.

Έφυγε για τη θάλασσα και δεν γύρισε ποτέ…

Ήταν 10 Αυγούστου το 2023, όταν ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη έφυγε από το σπίτι του στους Φούρνους Ικαρίας για να πάει για μια βουτιά στη θάλασσα. Ξεκίνησε από το σπίτι του, πήρε τη μάσκα του και κατευθύνθηκε προς την παραλία.

Η ώρα περνούσε και το παιδί δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής στη μητέρα του, η οποία περίμενε το 11χρονο παιδί της στο σπίτι. Ανησυχώντας, η μητέρα ειδοποίησε το λιμενικό, Μετά από ώρες έρευνας, στελέχη του λιμενικού εντόπισαν τη σορό του άτυχου 11 χρόνου στο νερό, την οποία ανέσυραν, ενώ στη συνέχεια τη μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

To Top