Αθλητικά

“Τίναξε την μπάνκα” για Ναν ο Γιαννακόπουλος – ΠΑΟ για Τζέιμς, θέλει Μπράουν ο Αταμάν – Επιστροφή Φουρνιέ!

"Τίναξε την μπάνκα" για Ναν ο Γιαννακόπουλος - ΠΑΟ για Τζέιμς, θέλει Μπράουν ο Αταμάν - Επιστροφή Φουρνιέ!

Τα χρήματα του Αμερικανού και οι εναλλακτικές για το Τριφύλλι. Οι δύο λύσεις από την Ευρωλίγκα, οι παίκτες από το NBA και γιατί ο άσος της Μακάμπι είναι δύσκολο να φορέσει τα πράσινα…

Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τον Τζέριαν Γκραντ, έκανε το ίδιο με τον Μάριους Γκριγκόνις, αλλά ο κόσμος του «καίγεται» για το τι θα γίνει με τον Κέντρικ Ναν. Μετά από χρόνια οι «πράσινοι» βρήκαν έναν παικταρά από τις ΗΠΑ και δεν θέλουν να τον χάσουν με τίποτα. Ηδη άλλωστε η ΚΑΕ του έχει προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο με πολλά χρήματα (πάνω από τα 5 εκ. δολάρια, που αναφέρθηκαν προ ημερών) και περιμένει την απάντηση του Αμερικάνου γκαρντ, που είναι άγνωστο πότε θα έρθει.

Ο Ναν έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά να μείνει στην Ελλάδα, αλλά το όνειρο της επιστροφής στο ΝΒΑ δεν μπορεί να σβηστεί μονομιάς. Είναι όλη αυτή η ιστορία κάτι, που χρειάζεται χρόνο.

Αν μείνει ο Ναν στα «πράσινα», τότε το υπόλοιπο παζλ θα συμπληρωθεί σχετικά εύκολα. Αν δεν μείνει, όμως, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να βρει την διάδοχη λύση. Οι επιλογές δεν είναι πολλές ούτε στην Ευρώπη, ούτε στο ΝΒΑ.

Από την Ευρώπη ο Μάικ Τζέιμς με τον Σέιν Λάρκιν είναι οι δύο πιο καλές λύσεις. Ο Αταμάν θα ήθελε πολύ τον Λορέντζο Μπράουν, αλλά ο Αμερικάνος έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι. Και αν φύγει από την Μακάμπι, τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Ρεάλ, που τον θέλει και για το ισπανικό του διαβατήριο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πολλά χρήματα να δαπανήσει κι αυτό το καλοκαίρι και όλοι στην ομάδα θεωρούν ότι στο τέλος θα βρουν έναν πολύ καλό γκαρντ. Θέλουν, όμως, και προσπαθούν να μείνει ο Ναν, γιατί συν τοις άλλοις είναι και πολύ καλός χαρακτήρας, ενώ πλέον ξέρει και την ομάδα.

Είναι δε και τρομερά αγαπητός από τον κόσμο και θα γίνει ακόμη πιο αγαπητός αν κατακτηθούν πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top