Αθλητικά

Τινάζει την μπάνκα ο Γιαννακόπουλος – Φέρνει ΝΒΑer στον ΠΑΟ – Θα ξεχάσουν Γκριγκόνις – Απάντηση Ολυμπιακού με….

Τινάζει την μπάνκα ο Γιαννακόπουλος - Φέρνει ΝΒΑer στον ΠΑΟ - Θα ξεχάσουν Γκριγκόνις - Απάντηση Ολυμπιακού με....

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να γεμίζει από το πρωί των αγώνων το ΟΑΚΑ, για αυτό σκοπεύει να φέρει έναν ακόμα παιχταρά στο Τριφύλλι – Η απάντηση του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την 11η του μεταγραφή με την απόκτηση του Πολωνού Μπαλτσερόφσκι και μένει να φανεί αν θα κάνει μία ακόμη. Αν θα πάρει, δηλαδή, κάποιον λαμπερό γκαρντ-φόργουορντ ή θα κρατήσει τον Γκριγκόνις, με τον οποίο έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.

Οι πληροφορίες λένε ότι αν γίνουν διαθέσιμοι τις επόμενες μέρες ο Ουκρανός Μίχαϊλιουκ ή ο Ιταλός Φοντέκιο, ο Παναθηναϊκός θα σπεύσει να κάνει ένα ακόμη μπαμ. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» θέλει το…γλυκό, όπως χαρακτηριστικά λέγεται τις τελευταίες μέρες, και αν αποκτηθεί ο Ουκρανός, τότε το ΟΑΚΑ θα γεμίζει από το πρωί των παιχνιδιών. Όχι ότι δεν θα γίνει το ίδιο και με τον Ιταλό, αλλά η περίπτωση του Φοντέκιο είναι πιο δύσκολη. Και αυτό γιατί έχει συμβόλαιο με τους Τζαζ, ενώ ο Μίχαϊλιουκ είναι ελεύθερος.

Παίκτη, όμως, και μπαμ ψάχνει και ο Ολυμπιακός. Εχει πάρει από πολύ νωρίς τον Μιλουτίνοφ και τον Ουίλιαμς-Γκος, έχασε τον Σλούκα και τον Βεζένκοφ, πήρε στη συνέχεια τον Σίκμα, αλλά ο κόσμος του περιμένει το κερασάκι στην τούρτα: έναν γκαρντ, δηλαδή, που θα κάνει την διαφορά και θα είναι απάντηση στις τεράστιες μεταγραφές, που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός πάει να κλείσει τον Κέντρικ Ναν, έναν γκαρντ με εξαιρετική θητεία στους Χιτ και θετική παρουσία πέρυσι σε Λέικερς και Ουίζαρντς. Αν τον πάρουν οι Πειραιώτες, θα είναι μπαμ, αλλά θα είναι και ένας παίκτης, που θα κολλάει απίστευτα στο ρόστερ. Είναι αριστερόχειρας και είναι ένας γκαρντ, που μπορεί να παίξει και στο «1» και στο «2». Και μπορεί να σουτάρει και πολύ καλά, κάτι, που θέλει ο Μπαρτζώκας από τον περιφερειακό, που θα προσθέσει στο ρόστερ του.

Όπως γίνεται κατανοητό, τον χειμώνα μπασκετικά θα έχουμε τον πόλεμο των άστρων. Ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα μέχρι τώρα, αλλά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε εντυπωσιακά και πολλά πράγματα δείχνουν ότι θα έχει και συνέχεια με μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή. Ηδη μάλιστα το παικτικό μπάτζετ του εξάστερου έχει ξεπεράσει τα 14 εκ. ευρώ, τριπλάσιο σχεδόν από ό, τι είχε όχι πέρυσι, αλλά τις σεζόν, που ήταν έσοδα-έξοδα.

To Top