Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ψάχνει επικοινωνιολόγο, εν μέσω του οργίου φημών που έχει προκαλέσει η απουσία δημόσιων εμφανίσεων της Κέιτ Μίντλετον και η «πειραγμένη» φωτογραφία της που ανέβηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον στα social media ενώ προηγήθηκαν και τα σενάρια για τον βασιλιά Κάρολο, προτού ανακοινωθεί η διάγνωσή του με καρκίνο.

Το Παλάτι ζητά κάποιον που θα εργάζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και, σύμφωνα με την προκήρυξη, ο μισθός του θα είναι μικρότερος από 30.000 ευρώ τον χρόνο.

Σύμφωνα με το job description, ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει «εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και να είναι σε θέση να προσαρμόζεται σε ένα ταχέως εξελισσόμενο και δυναμικό περιβάλλον». Τα καθήκοντά του περιλαμβάνουν, όπως αναφέρει η New York Post, την παραγωγή περιεχομένου για όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και την παροχή βοήθειας από διοικητικό πόστο και την εποπτεία της πρόσβασης των μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια βασιλικών εκδηλώσεων.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η δουλειά αφορά στο βασιλικό ζεύγος και όχι στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον: Πήγε βόλτα με τα παιδιά της

Νέα δημόσια έξοδο έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, αυτή τη φορά μαζί με τα τρία παιδιά της. Η πριγκίπισσα, η οποία αναρρώνει μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, που υπεβλήθη τον Ιανουάριο, έκανε βόλτα Ουίνδσορ, όπου πριν λίγες μέρες εθεάθη με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε κατάστημα γεωργικών ειδών.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στην Telegraph ότι η Κέιτ βρίσκεται «αρκετά συχνά» στην περιοχή, ενώ το σπίτι της είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά. «Μένουμε εδώ ακριβώς απέναντι, μπαίνουν και βγαίνουν από την πίσω πόρτα και ο Ντέιβ (ο θυρωρός) τους αφήνει να μπουν γρήγορα. Η πριγκίπισσα έρχεται συχνά εδώ, είναι στο σπίτι της και το Adelaide Cottage είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά» είπε και συνέχισε: «Ήταν στο τένις την Κυριακή, ο φίλος μου παίζει εκεί και η Κέιτ πρόσεχε τα παιδιά, ήταν εκεί όλη την ώρα», ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα.

Πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχει φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό από τη νέα αυτή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον η οποία βρίσκεται ακόμη σε στάδιο ανάρρωσης και δεν έχει ακόμη εμφανιστεί δημοσίως επίσημα.