Αθλητικά

To… φωνάζουν στη Θεσσαλονίκη: “Ο κόσμος περιμένει να δει τον Κωνσταντέλια βασικό με Καζακστάν”

To... φωνάζουν στη Θεσσαλονίκη: "Ο κόσμος περιμένει να δει τον Κωνσταντέλια βασικό με Καζακστάν"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διεθνής όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα της Εθνικής μας με το Καζακστάν και την πιθανή παρουσία του παίκτη του ΠΑΟΚ στην ενδεκάδα.

Νίκος Ουσταμπασίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας προπονητής μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Καζακστάν και απαντώντας στο δίλλημα του Πογιέτ αναφορικά με το αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Πέλκα ή τον Γιάννη Κωνσταντέλια στα «φτερά» του βασικού σχήματος.

Αρχικά, για το αν ο Πογιέτ θα πρέπει να ξεκινήσει κόντρα στο Καζακσταν, με τον Πέλκα ή με τον Κωνσταντέλια: «Νομίζω ότι η κάθε επιλογή έχει τα θετικά της, τις αδυναμίες της και τις δυνατότητές της. Έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον κ.Πογιέτ, γνωρίζει καλύτερα από όλους μας ποιος θα είναι ο κατάλληλος για τον συγκεκριμένο αγώνα. 

Αυτά που δείχνει και κάνει ο Κωνσταντέλιας είναι στοιχεία που στον θεατή αρέσουν και θέλουμε να τα βλέπουμε.  Ποδοσφαιριστές που έχουν την ικανότητα και το ταλέντο του Κωνσταντέλια θέλουμε να τους βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι.

Προσωπικά χωρίς να αμφισβητώ τις ικανότητες του Πέλκα και τα όσα έχει προσφέρει όταν αγωνίζεται, πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν τον τρόπο με τον οποίο ακουμπάει και κινείται  με τη μπάλα ο Κωνσταντέλιας. Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχει ο προπονητής, ξέρει καλυτέρα».

konstantelias paok

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top