Ελλάδα

Το μήνυμα αισιοδοξίας από τους γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ: Δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δ…

panagiotis rafahl

Το μήνυμα αισιοδοξίας από τους γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ: Δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες

Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, καθώς το παιδί ξεκίνησε να περπατάει με τη βοήθεια του πατέρα του.

Σε ανάρτηση που έκαναν στο Facebook, δημοσίευσαν ένα βίντεο με τον μικρό να περπατάει, αναφέροντας ότι πέρασαν τέσσερα χρόνια από όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία.

Στην ανάρτηση που έκαναν, έγραψαν τα εξής στη λεζάντα:

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη μέρα της θεραπείας, χάρη στην οποία ο μικρός μας δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες. Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς!».

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη μέρα της θεραπείας, χάρη στην οποία ο μικρός μας δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες. Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς!

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Tuesday, November 21, 2023

To Top