Αθλητικά

Το μοναδικό… φάουλ Κορδόν – “Χάρισε” 1.8 εκατ. σε άλλη ελληνική ομάδα – “Αγανάκτησαν” στον Ολυμπιακό!

Το μοναδικό... φάουλ Κορδόν -

Ήρθε στο Λιμάνι ως σπουδαία μεταγραφή κι έφυγε τζάμπα. Ο Ισπανός έκανε σπουδαία δουλειά το φετινό καλοκαίρι, καθώς όχι μόνο ολοκλήρωσε κάποιες μεγάλες μεταγραφές, αλλά κατάφερε να… αδειάσει και το ρόστερ. Ωστόσο, για να το πετύχει υποχρεώθηκε και σε κάποιες “θυσίες”. Ποιος έφυγε… δανεικός και αγύριστος; 

Ολυμπιακός: Πολύ σημαντικές κινήσεις, που τους ανεβάζει επίπεδο ενόψει της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, έκαναν οι Ερυθρόλευκοι στο μεταγραφικό παζάρι που ολοκληρώθηκε, ενώ παράλληλα αρκετοί παίκτες που ήταν εκτός πλανών αποχώρησαν με τον Πιέρ Κουντέ έστω και στο… 90′ να φεύγει από τους Πειραιώτες. Ο Καμερουνέζος μπορεί να ήρθε με μεγάλες προσδοκίες το καλοκαίρι του 2021, έναντι 1,8 εκατομμυρίων από τη Μάιντς, όμως ποτέ και κανένας προπονητής και ιδιαίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς που ήταν επιλογή του, δεν τον εμπιστεύτηκαν.

Ενδεικτικό του γεγονότος αυτού είναι ότι ο Καμερουνέζος μέτρησε μόλις 39 συμμετοχές όλα αυτά τα χρόνια στο Λιμάνι έχοντας μόλις μια ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια στιγμή ο 28χρονος μέσος  την σεζόν που ολοκληρώθηκε, προσπαθώντας να κάνει restart στην καριέρα του, επέστρεψε στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπόχουμ, όμως ούτε και εκεί δεν κατάφερε να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε, μιας και έπαιξε 13 φορές, τις 7 σαν βασικός, βρίσκοντας μια φορά δίχτυα, κάτι που ήταν αρκετό για να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του.

Όπως ήταν κατανοητό από την αρχή του καλοκαιριού ο Κουντέ δεν θα συνέχιζε στο Λιμάνι, με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων και τον Αντόνιο Κοαρδόν να ψάχνουν λύση στην υπόθεσή του, μιας και το συμβόλαιο του Καμερουνέζου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως από τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει σαν ελεύθερος σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Παρά όμως τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον συλλόγων τόσο από τη Γερμανία και την Αγγλία, η πρόταση για τον ποδοσφαιριστή δεν ήρθε ποτέ. Το αποτέλεσμα ήταν ο Καμερουνέζος να αποχωρήσει σαν δανεικός, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, για τον Ατρόμητο.

Το… παράδοξο στη συγκεκριμένη συμφωνία είναι το γεγονός ότι τις περισσότερες φορές που γίνεται κάτι τέτοιο, ο ποδοσφαιριστής πριν φύγει από τον σύλλογο που ανήκει ανανεώνει το συμβόλαιό του, κάτι που συνέβη στην περίπτωση του Ποντένσε με τη Γουλβς πριν ο Πορτογάλος επιστρέψει στο Λιμάνι. Η ανατροπή, λοιπόν, είναι πως ο Κουντέ (σύμφωνα τουλάχιστον με όσες πληροφορίες υπάρχουν μέχρι τώρα) αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με προορισμό την ομάδα του Περιστερίου χωρίς να υπάρχει ανανέωση στο συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα από τώρα να θεωρείται… ελεύθερος και να αναζητά την επόμενο σταθμό της καριέρας του.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μαντάτα” από Μαρτίνεθ – Εκτός 4 μεταγραφές και μεγάλα ονόματα – “Θέμα” με Σκάρπα, Ελ Αραμπί, Σολμπάκεν!

To Top