Τεχνολογία

To NBA2K24 έγινε το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών στο Steam

NBA 2K24 Kobe

To NBA2K24 έγινε το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών στο Steam

Μπορεί πρόσφατα το Overwatch 2 να ανέβηκε στην πρώτη θέση των χειρότερων PC games όλων των εποχών στο Steam, όμως λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του το NBA2K24 κατάφερε να το ρίξει από την κορυφή.

To NBA2K24 έγινε το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών στο Steam 2

Το μπασκετικό παιχνίδι της 2K έχει δεχτεί μαζικές αρνητικές κριτικές από τους PC games. Ο λόγος; Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει με διαφορά φέτος στο NBA 2K24 είναι η τεχνολογία ProPLAY. Αυτή έχει επιτρέψει στην Visual Concepts να καταγράψει πραγματικό υλικό από το NBA για τα animations στο παιχνίδι. Έτσι, το NBA 2K24 περιλαμβάνει πολλές γνήσιες κινήσεις αποκλειστικά για τους σούπερ σταρ του NBA. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να κάνουν το ξεχωριστό jumpshot του Kevin Durant, τις δυναμικές τεχνικές ντρίμπλας του Steph Curry και πολλά άλλα. Όμως, το ProPLAY είναι ένα προνόμιο αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X. Και φέτος, η PC έκδοση του NBA 2K24 είναι ίδια με τις εκδόσεις προηγούμενης γενιάς που είναι διαθέσιμες στο PlayStation 4 και στο Xbox One.

Βέβαια, πέρα από το γεγονός ότι οι PC gamers έλαβαν ξανά την έκδοση προηγούμενης γενιάς, πολλά σχόλια γίνονται και για τις διαφημίσεις και τα microtransactions, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι τα 2KTV αποσπάσματα που παίζουν πριν κάθε match, διαφημίζοντας την έκδοση του MyCareer που δεν υπάρχει στο PC, αλλά στις next gen κονσόλες.

To Top