Αθλητικά

Το παραδέχτηκε ο Λουτσέσκου: “Ίσως είχαμε έλλειμμα ποιότητας” – Η ατάκα του για τις νέες μεταγραφές (Vid)

Το παραδέχτηκε ο Λουτσέσκου: "Ίσως είχαμε έλλειμμα ποιότητας" - Η ατάκα του για τις νέες μεταγραφές (Vid)

Όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA πριν το παιχνίδι με τον Άρη και σημείωσε μεταξύ άλλων πως η διακοπή έκανε καλό στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην ποιότητα που έχει πλέον το ρόστερ του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

Για το αν θεωρεί πως η διακοπή ήταν ευεργετική ή όχι:

«Πιστεύω πως ήταν μια καλή περίοδος για εμάς, ήταν ένα διάστημα που το χρειάζομασταν, διότι ήρθαν παίκτες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όπως και επίσης για ποδοσφαιριστές που χρειάζονταν χρόνο όπως ο Μεϊτέ, ο Σαμάτα, ο Οζντόεφ. Οπότε ήταν ένα διάστημα που μας βοήθησε».

Για τα χαρακτηριστικά των νέων παικτών:

Για την ετοιμότητα της ομάδας απέναντι στον Άρη:

«Τι να σας απαντήσω, έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια, αυτό είναι το πρώτο μετά τη διακοπή. Προερχόμαστε από την πρόκριση στη φάση των ομίλων και αυτό είναι το πρώτο ματς με το οποίο ξεκινάμε ένα δεύτερο κομμάτι της σεζόν έως την επόμενη διακοπή. Όλοι γνωρίζουν τη σημαντικότητα του παιχνιδιού, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αυτό αυτόματα καθιστά τους πάντες να είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Περιμένω να μπούμε από την αρχή με συγκέντρωση, να δείξουμε αυτό που πρέπει και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ποντένσε “έκοψε” φορ 8 εκατ. στον Ολυμπιακό – Έδιωξε τον κόουτς του Πέλκα ο Μπα – “Σκότωσε” τον Σισέ ο Κορδόν!

To Top