Αθλητικά

Το πήραν… απόφαση για Πινέδα! Ξεκάθαροι για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Το πήραν... απόφαση για Πινέδα! Ξεκάθαροι για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Ο Μεξικάνος ποδοσφαιριστής της Ένωσης με τις εμφανίσεις του είχε ανοίξει μεγάλη κουβέντα σχετικά με το μέλλον του, όμως φαίνεται ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται ξεκάθαρα για αυτούς.

Ορμπελίν Πινέδα: Μπορεί η Αμέρικα να θέλει διακαώς να φέρει πίσω στο Μεξικό τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ όμως η ιστοσελίδα el10.com βάζει… φρένο, μιας και σε ρεπορτάζ που δημοσιοποίησε τονίζει ότι ο παίκτης δεν φαίνεται… ζεστός για κάτι τέτοιο, μιας και όπως σημειώνεται ο ίδιος ζει το όνειρό του στην Ευρώπη με τη φανέλα της Ένωσης, μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα.

«Είναι πολύ δύσκολο για τον Μεξικανό, Ορμπελίν Πινέδα να εγκαταλείψει τον μεγάλο επαγγελματικό του στόχο στην Ευρώπη για να επιστρέψει στο Μεξικό», αναφέρεται στο ρεπορτάζ, στο οποίο ταυτόχρονα τονίζεται ότι «είναι  ένας από τους πιο δραστήριους Μεξικανούς παίκτες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου , καθώς έχει τρέχον συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η τρέχουσα αξία του είναι 6,5 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Ορμπελίν Πινέδα.

pineda aek

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top