Αθλητικά

Το top 3 της λίστας Αταμάν για 5αρι – Ταβάρες, Παπαγιάννης και πρώην NBAer που σήκωσε Ευρωλίγκα!

Το top 3 της λίστας Αταμάν για 5αρι - Ταβάρες, Παπαγιάννης και πρώην NBAer που σήκωσε Ευρωλίγκα!

Υπήρχε και 4η περίπτωση, που χάθηκε πριν λίγα 24ωρα! Οι Πράσινοι ψάχνουν ήδη για σέντερ ώστε να βάλουν δίπλα στους Αντετοκούνμπο και Λεσόρ και ο Τούρκος προπονητής έχει ξεχωρίσει τους εκλεκτούς του…

Ο Παναθηναϊκός παίζει την ερχόμενη Πέμπτη στη Μαδρίτη με την Ρεάλ, αλλά μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έχει σκορπιστεί σε διάφορες πλευρές. Και αυτό λόγω των υποχρεώσεων των μελών του στις εθνικές ομάδες. Κάτι, που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα πάνε στην Ισπανία για το παιχνίδι με την βασίλισσα με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια τους.

Το γεγονός, πάντως, ότι τώρα παίζουν με την Ρεάλ είναι καλό για αυτούς, καθώς ούτως ή άλλως πρόκειται για ένα παιχνίδι, όπου η νίκη είναι περίπου απλησίαστη. Είναι καλύτερο, λοιπόν, που παίζουν με τους Μαδριλένους παρά να έδιναν ένα ματς με υποδεέστερη αντίπαλο, το οποίο θα έπρεπε να το πάρουν πάση θυσία, στο πλαίσιο της προσπάθειας, που κάνουν να κατακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Στη Ρεάλ παρεμπιπτόντως θα βρουν μπροστά τους και τον Έντι Ταβάρες με τον Βενσάν Πουαριέ, δύο βασικούς τους στόχους, δηλαδή, για το καλοκαίρι, που πλησιάζει. Ο μεγάλος στόχος και ο πιο δύσκολος είναι σαφώς ο Ταβάρες. Αν δεν καθίσει η περίπτωσή του, τότε το ενδιαφέρον θα στραφεί στον Πουαριέ, που κι αυτός δεν θα είναι εύκολο να αποκτηθεί. Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πάρει έναν σπουδαίο ψηλό και να τον προσθέσει δίπλα στον Λεσόρ και τον Αντετοκούνμπο. Στη λίστα ήταν και ο Γιαν Βέσελι, αλλά προ ημερών ό Τσέχος σέντερ επέκτεινε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Αρα η περίπτωσή του πριν καλά καλά αρχίσει, τελείωσε.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Φενέρ και υπό προϋποθέσεις μπορεί να μπει και αυτός στο στόχαστρο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Το ότι είναι Ελληνας παίζει μεγάλο ρόλο, όπως βέβαια και ότι είναι παιδί του Παναθηναϊκού.

48bfe83c georgios papagiannis fenerbahce

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top