Ελλάδα

Τοποθέτηση της Έλενας Ράπτη στην Ολομέλεια της Βουλής σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού

rapti 8

Τοποθέτηση της Έλενας Ράπτη στην Ολομέλεια της Βουλής σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο: «Διατάξεις για την ενίσχυση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».

Πρόκειται για ένα ερανιστικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού, που περιλαμβάνει εργαλειακές διατάξεις και τεχνικές ρυθμίσεις τρεχόντων ζητημάτων.

Η πρόκληση στο Υπουργείο Τουρισμού είναι να εδραιωθεί η Ελλάδα ως παγκόσμιος ελκυστικός προορισμός, αξιοποιώντας τον πλούτο της μέσα από την κατεύθυνση που έχει επιλεχθεί: της ανάπτυξης, της βιωσιμότητας και της αειφορίας. 

🔹Ως Υφυπουργός Τουρισμού, τοποθετήθηκα στην Ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο: «Διατάξεις για την ενίσχυση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».🔹Πρόκειται για ένα ερανιστικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού, που περιλαμβάνει εργαλειακές διατάξεις και τεχνικές ρυθμίσεις τρεχόντων ζητημάτων.🔹Η πρόκληση στο Υπουργείο Τουρισμού είναι να εδραιώσουμε την Ελλάδα ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό, αξιοποιώντας τον πλούτο της μέσα από την κατεύθυνση που έχουμε επιλέξει: της ανάπτυξης, της βιωσιμότητας και της αειφορίας. #ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #photooftheday #nd #ΝέαΔημοκρατία #Βουλή #skg #deputyminister #ministryoftourism #greece #tourism @ministryoftourismgreece

Posted by Elena Rapti on Monday, October 30, 2023

To Top