Αθλητικά

Τρελαμένος μετά το διπλό του ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς! “Ήταν μια απίστευτη βραδιά” – Τρομερή ατάκα για κόσμο (vid)

Τρελαμένος μετά το διπλό του ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς! "Ήταν μια απίστευτη βραδιά" - Τρομερή ατάκα για κόσμο (vid)

Ο Σέρβος επιθετικός ήταν αυτός που με το γκολ του χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο του Βορρά κόντρα στην Άιντραχτ και ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ για το μεγάλο βράδυ της ομάδας στη Γερμανία.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Πρωταγωνιστής στην απίστευτη βραδιά του ΠΑΟΚ στη Γερμανία ήταν ο Σέρβος επιθετικός, που μετά τον αγώνα με την Άιντραχτ μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ εκφράζοντας την περηφάνια του για το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους.

«Ήταν μια απίστευτη βραδιά, είμαστε όλοι χαρούμενοι που κερδίσαμε, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για τον σύλλογο και τα καταφέραμε.

Είπαμε πως θα είμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα, θα παίξουμε για όλους τους οπαδούς που ήρθαν και εκείνους που έμειναν στην Ελλάδα. Το κάναμε για αυτούς και είμαστε πολύ περήφανοι.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικό η ομάδα να είναι πάντα ενωμένη, να παλεύουμε και μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε απίστευτα πράγματα», είπε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

To Top