Αθλητικά

“Τρελαμένος” Νικολογιάννης με Διαμαντόπουλο: “Τι όργια θα έκανε αν ήταν οριακό ματς – Σπρώξιμο σε ΑΕΚ”

"Τρελαμένος" Νικολογιάννης με Διαμαντόπουλο: "Τι όργια θα έκανε αν ήταν οριακό ματς - Σπρώξιμο σε ΑΕΚ"

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Βόλο, τον αισχρό Διαμαντόπουλο, που έδειξε τις διαθέσεις του με το καλημέρα και τη σημασία της νίκης με την ταυτόχρονη γκέλα της ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός με συνοπτικές διαδικασίες και με ωραίο ποδόσφαιρο σε αρκετά διαστήματα νίκησε εύκολα τον Βόλο και τον αισχρό Διαμαντόπουλο, που έπαιξε σαν… μεθυσμένος και έκανε τα πάντα, για να εκνευρίσει την ομάδα και τον κόσμο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι για το αποτέλεσμα, αφού ο Παναθηναϊκός ήταν ισοπεδωτικός.

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε επτά αλλαγές, αλλά φάνηκε το βάθος του ρόστερ, αφού δεν φάνηκε καμία διαφορά. Το γρήγορο 2-0 στο πρώτο ημίχρονο τελείωσε το παιχνίδι. Ο Τσέριν έκανε το 1-0 και λίγο αργότερα ο σούπερ φορμαρισμένος Ιωαννίδης με κεφαλιά-δυναμίτη έκανε το 2-0, από ωραίο κόρνερ του Μπερνάρ και από κει και πέρα άρχισε το μυαλό όλων να είναι στην Μπράγκα και του Διαμαντόπουλου, πως θα το κάνει ροντέο το παιχνίδι, να εκνευρίσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

To Top