Αθλητικά

“Τρελαμένος” ο Ερνανγκόμεθ με την υποδοχή από τον κόσμο του ΠΑΟ – “Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ”

"Τρελαμένος" ο Ερνανγκόμεθ με την υποδοχή από τον κόσμο του ΠΑΟ - "Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ"

Ο νέος σούπερ σταρ των Πρασίνων έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του ενόψει του επερχόμενου Μουντομπάσκετ και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στον υποδοχή από τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Δηλώσεις ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ έκανε ο Ισπανός άσος του Παναθηναϊκού, όπου ανάμεσα στα υπόλοιπα μίλησε και για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί των Πρασίνων.

Για την εθνική Ισπανίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Όπως πάντα, θα τα δώσουμε όλα. Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας τον μέγιστο ενθουσιασμό. Είμαστε “πεινασμένοι”. Ξέρουμε πως ο δρόμος θα είναι δύσκολος».

Για τους νεαρούς παίκτες που βοήθησαν τους «φούριας ρόχας» στην προετοιμασία τους: «Είμαι πολύ περήφανος για το πώς προπονήθηκαν αυτά τα παιδιά. Πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη. Ήρθαν και οι τρεις την προηγουμένη εβδομάδα, έχοντας μεγάλο ταλέντο. Σε λίγα χρόνια θα αγωνίζονται στην εθνική και ως ηγέτες της θα προσπαθήσουν να την πάνε στα υψηλότερα επίπεδα».

Για τις τελικές επιλογές του Σέρτζι Σκαριόλο: «Εγώ είμαι εδώ για να δουλέψω, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να παλέψω. Θέλουμε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο σαν μια οικογένεια και να “πεθάνουμε” πάνω στο παρκέ».

juancho hernangomez20218

To Top