Αθλητικά

Τρελαθηκάν “Marca” και FIBA με το “μπαμ” Ερνανγκόμεθ στον ΠΑΟ – “Φαβορί για το Final Four”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελαθηκάν "Marca" και FIBA με το "μπαμ" Ερνανγκόμεθ στον ΠΑΟ - "Φαβορί για το Final Four"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ισπανία, αλλά και στη FIBA η συμφωνία των Πράσινων με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ! “Ομάδα για Final Four”!

Χαμό έχει προκαλέσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ το deal του Παναθηναϊκού με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει για δύο χρόνια στους Πράσινους, με “χρυσό” συμβόλαιο ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, συνολικά.

Η “Marca” ασχολείται σήμερα με το μεταγραφικό “μπαμ” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κάνοντας λόγο για “ομάδα που είναι φαβορί για το Final Four”, ενώ αναφέρεται και στις άλλες μεταγραφικές κινήσεις του Τριφυλλιού το φετινό καλοκαίρι.

«Οι Έλληνες, έχουν πολλά λεφτά για να φτιάξουν μια σούπερ ομάδα», αναφέρει αρχικά η “Marca” για τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ότι το Τριφύλλι πρόλαβε την Μπαρτσελόνα και την Παρτιζάν “κλείνοντας” την μεταγραφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

«Εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό, θα επιβεβαιωθεί ότι η αθηναϊκή ομάδα κάνει τα πάντα για να κάνει ξανά πράσινες τις δάφνες του παρελθόντος και χωρίς τσιγκουνιές σε οικονομικούς πόρους.

Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να βρεθεί ξανά, μετά από χρόνια, σε ένα Final Four», καταλήγει το κείμενο της “Marca” για τις εντυπωσιακές κινήσεις που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός την φετινή σεζόν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η FIBA, η οποία ανέβασε βίντεο του συγκινημένου Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με το βραβείο του MVP στα χέρια του από τον περσινό τελικό του Eurobasket, γράφοντας: «Κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξυπνη βόμβα Γιαννακόπουλου ο Ερναγκόμεθ για F4 – Αρπάζει και τριποντάκια NBAer από Ολυμπιακό!

To Top