Αθλητικά

Τρία μπαμ Γιαννακόπουλου μετά τον Λεσόρ – Κορυφαίος “άσσος” από Euroleague – NBAer με σουτ θέλει ο Αταμάν

Τρία μπαμ Γιαννακόπουλου μετά τον Λεσόρ - Κορυφαίος "άσσος" από Euroleague - NBAer με σουτ θέλει ο Αταμάν

Ο Νο1 στόχος για πλέι-μέικερ και η… μάχη με Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι μέσα σε 24 ώρες πέρασαν από την… παγωμάρα για τον Πάντερ, στην χαρά για τη μεγάλη μεταγραφή του σέντερ από την Παρτιζάν, ωστόσο υπάρχει και συνέχεια. Διαβάστε στο News24world.com ποιοι είναι οι μεγάλοι μεταγραφικοί στόχοι του Τριφυλλιού και τι έχει ζητήσει ο Τούρκος προπονητής!

Παναθηναϊκός: Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα συναισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού άλλαξαν άρδην. Χθες το βράδυ ήταν πολύ στεναχωρημένοι οι φίλοι του «τριφυλλιού» αφού είχαν πιστέψει ότι ο Κέβιν Πάντερ θα παίξει για την ομάδα τους. Ο Αμερικάνος σκόρερ, όμως, προτίμησε την Μπαρτσελόνα, αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» τον Παναθηναϊκό.

Οι φίλοι του εξάστερου αγανάκτησαν, αλλά μέσα σε λίγες ώρες πήγαν στην αντίπερα όχθη αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφερε εις πέρας μία πολύ δύσκολη περίπτωση: αυτή του Ματίας Λεζόρ. Τον Γάλλο τον ήθελε και η Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Ομπράντοβιτς να τον κρατήσει στην Παρτιζάν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός κάνοντας μία πολύ μεγάλη πρόταση και δίνοντας στον Λεζόρ τον ρόλο, που ήθελε.

Ετσι έχουν γίνει πλέον δύο πολύ δυνατές κινήσεις, ο Βιλντόζα και ο Λεζόρ, και οι «πράσινοι» κάθε μέρα, που περνάει, πάνε στον δρόμο, που θέλουν: να γίνουν και πάλι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Τώρα έχουν βάλει μπροστά τις περιπτώσεις του Ντόρσεϊ και του Λεντέι. Του τελευταίου θα ξεκαθαρίσει πιο γρήγορα, καθώς είναι ελεύθερος. Του Ντόρσεϊ η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη, ενώ στη μάχη μπορεί να μπει και ο Ολυμπιακός.

Για την θέση του πλέι-μέικερ, που θα παίζει μαζί με τον Βιλντόζα στο «1», ο Ντάντε Εξουμ παραμένει ο πρώτος στόχος, αλλά τα βλέμματα έχουν αρχίσει και στρέφονται και στο ΝΒΑ. Ντάριους Τόμπσον δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα, όπως και Τζόρνταν Λόιντ.

Ισως υπάρξει κάποιος πολύ καλός γκαρντ από το ΝΒΑ με τον Αταμάν να θέλει από αυτόν τον παίκτη να έχει πολύ καλό σουτ. Η περίπτωση του Νικ Καλάθη δείχνει να έχει οπισθοχωρήσει, αν και τα δεδομένα στο μεταγραφικό κομμάτι μπορούν να αλλάξουν από την μία μέρα στην άλλη.

Και βέβαια την περίπτωση του Χεζόνια δεν μπορεί να την αποκλείσει κανείς. Δεν ακούγεται τίποτα τελευταίως, αλλά τις τελευταίες ώρες δεν ακουγόταν τίποτα και για τον Λεσόρ. ‘Η μάλλον αναφερόταν ότι πάει στην Μπαρτσελόνα. Και τελικά ο Γιαννακόπουλος τους τρέλανε όλους, υπογράφοντάς τον στον Παναθηναϊκό.

hezonia

To Top