Ελλάδα

Τροχαίο στην Κρέστενα: ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο νέοι

krestena3

Τροχαίο στην Κρέστενα: ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο νέοι

Ένα τροχαίο ατύχημα που είχε σαν συνέπεια τον τραυματισμό δύο νέων ανθρώπων σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής έξω από το νοσοκομείο Κρεστένων. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η μηχανή που οδηγούσε 18χρονος με συνεπιβάτη μια 16χρονη κοπέλα, συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ λίγο πριν τις 11.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις δέκα το βράδυ, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ένας 18χρονος και επέβαινε η 16χρονη συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 80χρονος επιχειρούσε να στρίψει από την περιμετρική των Κρεστένων προς το κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ilialive, ελαφρά τραυματίες είναι και ο 80χρονος οδηγός και η 75χρονη σύζυγος του που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

krestena5
Τροχαίο στην Κρέστενα: ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο νέοι 4

Αμφότεροι οι αναβάτες της μηχανής διακομίσθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των Κρεστένων, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τους και οι δυο μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο του Πύργου, όπου νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

krestena2
Τροχαίο στην Κρέστενα: ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται δύο νέοι 5

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γιατροί διενεργούν εξετάσεις για να υπάρξει ακριβής διάγνωση για την κατάσταση της υγείας τους και να κριθεί αν απαιτείται η μεταφορά τους σε νοσοκομείο της Πάτρας.

To Top