Ένα τρομακτικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες που δείχνει καρέ – καρέ ένα κόκκινο φορτηγό να πέφτει με ταχύτητα πάνω σε έναν άνδρα που μόλις είχε βγει από το αμάξι του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20 Απριλίου στις ΗΠΑ και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Ο οδηγός βγήκε από το άσπρο όχημα μόλις το πάρκαρε και σε κλάσματα δευτερόλεπτου πέφτει πάνω του μεγάλη δύναμη ένα κόκκινο φορτηγό παρασέρνοντας μαζί και το αυτοκίνητο. Ο άνδρας πρόλαβε και πήδηξε πριν την σύγκρουση ενώ παράλληλα έβγαλε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί τον οδηγό του φορτηγού.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13337643/road-rage-truck-driver-corvette-gun-shot-attacker.html#v-2255425877839360930

Στιγμές αργότερα βλέπουμε τον ίδιο να βγαίνει από το παράθυρο του κόκκινου οχήματος και να τρέπεται σε φυγή.

Η αστυνομία μετά από καταδίωξη κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει.

Ο Ντάστιν Ρόεκερ τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες όπως απόπειρα φόνου, εγκληματική αμέλεια, αντίσταση κατά των αρχών και κλοπή αυτοκινήτου.

Ο 35χρονος άνδρας αποδείχτηκε αργότερα πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια ενώ η γυναίκα συνεπιβάτης του επίσης πήγε στο νοσοκομείο λόγω ελαφρών τραυμάτων.

Αρχικά, ο Ρόεκερ μεταφέρθηκε κι εκείνος σε τοπικό νοσοκομείο λόγω τραυμάτων από πυροβολισμό χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι είχε παρατηρήσει ότι κάποιος τον ακολουθούσε με ένα κόκκινο φορτηγό αλλά δεν γνώριζε γιατί ενώ η αρχική έρευνα δεν διαπίστωσε καμία σχέση μεταξύ των δύο ανδρών σύμφωνα με την Daily Mail.