Αθλητικά

“Τρομάζουν” Λεσόρ και Χουάντσο στον ΠΑΟ – “Καμπανάκι” για Γκάι – Έντονη φημολογία για Τσεντί Οσμάν! (Vid)

"Τρομάζουν" Λεσόρ και Χουάντσο στον ΠΑΟ - "Καμπανάκι" για Γκάι - Έντονη φημολογία για Τσεντί Οσμάν! (Vid)

Το 1/20 τρίποντα και τι έδειξε η φιλική ήττα από τη Φενέρ. Οι Πράσινοι προφανώς δεν προβληματίζονται, αφού ξέρουν πως χρειάζονται ακόμα πολύ χρόνο για να γίνουν ομάδα, ωστόσο ο Αταμάν καταλαβαίνει πλέον πως χρειάζεται και μία ακόμα μεταγραφή. Ήδη κυκλοφορεί πάντως ένα πολύ… καυτό όνομα!

Με άνεση έχασε ο Παναθηναϊκός από την Φενέρ, όπως δείχνει και το τελικό 79-66. Δεν είναι βέβαια ένα αποτέλεσμα, που μπορεί να προκαλεί ανησυχία. Φιλικά είναι και άλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι καινούρια ομάδα, που τώρα φτιάχνεται με τα ακριβώς αντίθετα να ισχύουν για την Φενέρ. Η τουρκική ομάδα έχει τον ίδιο προπονητή και φέτος (Ιτούδης), ενώ έχει κορμό από την περυσινή χρονιά, παίκτες, που ξέρουν ο ένας τον άλλον. Όπως ο Καλάθης, ο Πιέρ, ο Ντόρσεϊ, ο Μότλεϊ, ο Ουίλμπεκιν και πάει λέγοντας.

Συν τοις άλλοις ήταν παιχνίδι, που ο Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε στην μέρα του ενώ η Φενέρ τα έβαλε σχεδόν όλα. Κάποια στιγμή οι «πράσινοι» είχαν 1/20 τρίποντα, ενώ από την άλλη κυρίως ο Σανλί έβαζε το ένα μακρινό σουτ μετά το άλλο.

Όπως και να έχει, αυτή την στιγμή η Φενέρ είναι πολύ πιο προχωρημένη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως του τι έγινε πριν από λίγο στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ρόδο.

Οι «πράσινοι» αυτό, που κρατάνε είναι την πολύ καλή (πρώτη) εμφάνιση του Ματίας Λεσόρ, που είχε 17 πόντους, ενώ ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ άνοιξε (κι αυτός) λογαριασμό με τους 19 πόντους, που σημείωσε.

Δεν προκαλεί ανησυχία, αλλά αυτό, που θέλει εκτός των άλλων ο Παναθηναϊκός από δω και πέρα είναι να ανέβει ο Κάιλ Γκάι. Ο Αμερικάνος σουτέρ έπαιζε πέρυσι στην Μπανταλόνα, έπαιρνε πολλά σουτ και έκανε σκορ. Στον Παναθηναϊκό ο χρόνος του θα είναι μικρότερος, οπότε θα πρέπει να αρχίσει να προσαρμόζεται σχετικά.

Τελευταίως μάλιστα ακούγεται έντονα εν είδει φήμης το όνομα του Τούρκου, Τσεντί Οσμάν, που παλεύει για να μείνει στο ρόστερ των Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Οσμάν έχει περάσει όλη την μέχρι τώρα πορεία του στο ΝΒΑ με τους Καβαλίερς, με τους οποίους είχε πέρυσι 8.7 πόντους ως μέσο όρο. Και είναι παίκτης, που αν επιστρέψει στην Ευρώπη, θα είναι τεράστια κίνηση.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Σλούκας ούτε Μαντζούκας – Υπογράφει για Έλληνα ο Αταμάν – Τον “χρύσωσε” με 2 εκατ. ο Γιαννακόπουλος!

To Top