Αθλητικά

Τρομερά πράγματα! Παίκτης της Premier League διοργάνωσε μυστικό πάρτι οργίων σε ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)

Τρομερά πράγματα! Παίκτης της Premier League διοργάνωσε μυστικό πάρτι οργίων σε ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)

Ποδοσφαιριστής της Premier League διοργάνωσε μυστικό πάρτι οργίων σε ξενοδοχείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun τα μοντέλα φέρεται να αναγκάστηκαν να υπογράψουν σύμβαση εμπιστευτικότητας για να μην μιλήσουν. 

Premier League: Ποδοσφαιριστής της Premier League διοργάνωσε μυστικό πάρτι οργίων σε ξενοδοχείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun τα μοντέλα φέρεται να αναγκάστηκαν να υπογράψουν σύμβαση εμπιστευτικότητας για να μην μιλήσουν. 

Ο διοργανωτής μιλάει σε βίντεο στο ξενοδοχείο, λέγοντας: «Λοιπόν παιδιά, πολύ εύκολο. Αυτό είναι το πίσω μέρος. Εδώ μπορούμε να φτάσουμε και να παρκάρουμε και ο οδηγός να μας αφήσει. Εδώ θα υπάρχει ασφάλεια. Αυτή είναι η είσοδος για τα κορίτσια και για όλους».

«Η ασφάλεια θα μας υποδεχτεί και εδώ, μέσα, θα κάνουμε NDA (συμφωνίες μη αποκάλυψης) και τηλέφωνα». . . και εδώ θα πάμε στο πάρτι και στα δωμάτια». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βίντεο — που στάλθηκε την ημέρα του πάρτι — τα κορίτσια κλήθηκαν να παρουσιαστούν σε ένα γκαράζ αυτοκινήτων στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου στο Λονδίνο. Αφού πέρασαν μπροστά από μπουκάλια ποτών στοιβαγμένα στον χώρο της κουζίνας του ισογείου, μεταφέρθηκαν με ανελκυστήρες σε σουίτες που κοστίζουν πολλές χιλιάδες λίρες τη βραδιά. Οι καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων, είχαν παροτρυνθεί να παρευρεθούν εάν ήταν «έτοιμοι για ένα ξέφρενο πάρτι».

Σε αντάλλαγμα είχαν στη διάθεσή τους αυτοκίνητα με σοφέρ, δωρεάν φαγητό, ποτό και κρεβάτια για τη νύχτα.

Έπρεπε να υπογράψουμε NDA κατά την άφιξη και να παραδώσουμε τα τηλέφωνά μας. Μας είπαν ότι δεν ήθελαν να τραβήξουμε τίποτα και να το δημοσιεύσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόνο οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν τα τηλέφωνά τους. Σωματοφύλακες κατέβαιναν, έπαιρναν περισσότερα κορίτσια στον επάνω όροφο και μετά ερχόντουσαν για να πάρουν περισσότερες μια ώρα αργότερα. Όλοι οι παίκτες κάλεσαν μια επιλογή κοριτσιών. Κανείς μας δεν γνώριζε την τοποθεσία μέχρι που μάς έστειλαν ένα βίντεο την ημέρα. Ορκιστήκαμε για μυστικότητα. Κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο μάς έκαναν έρευνα σαν να περνούσαμε από την ασφάλεια του αεροδρομίου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πάρτι διοργανώθηκε τον περασμένο Μάιο από έναν παίκτη που γιόρταζε τα γενέθλιά του. Η χρήση των NDA ή αλλιώς των συμβάσεων εμπιστευτικότητας για τον έλεγχο και τη φίμωση των γυναικών έχει προκαλέσει στο παρελθόν εκτεταμένη οργή. Η αντίδραση της Women’s Aid ήταν έντονη όταν η The Sun αποκάλυψε τον Απρίλιο πώς ένας παντρεμένος παίκτης της Αγγλίας ανάγκασε κοπέλα να υπογράψει σύμβαση εμπιστευτικότητας.

Είναι φρικτό για μια γυναίκα να αντιμετωπίζει μια εκφοβιστική συμπεριφορά από έναν ποδοσφαιριστή, με την οποία αισθάνεται αναγκασμένη να υπογράψει ένα NDA και να διαγράψει φωτογραφίες και μηνύματα. Διεξάγουμε μια εκστρατεία, το Football United Against Domestic Violence, που προσπαθεί να προωθήσει υγιείς σχέσεις. Πρέπει να αντισταθούμε στον έλεγχο της συμπεριφοράς στις σχέσεις μαζί. Είναι απαράδεκτο». Τα NDA χρησιμοποιούνται για συγχωνεύσεις και εξαγορές, αλλά πλέον χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από δημόσια πρόσωπα.

Η Ρυθμιστική Αρχή Δικηγόρων εξέδωσε προειδοποιητική ειδοποίηση σχετικά με την ακατάλληλη χρήση τους το 2020. Τέλος, και η Επιτροπή Γυναικών και Ισότητας λέει ότι χρησιμοποιούνται για να φιμώνουν τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στην εργασία.

Πηγή:In.gr

ap080126018318

To Top