Κόσμος

Τρόμος για δίχρονο κορίτσι που εγκλώβισε το χέρι του σε κυλιόμενη σκάλα

skales

Τρόμος για δίχρονο κορίτσι που εγκλώβισε το χέρι του σε κυλιόμενη σκάλα

Ένα μικρό παιδί παραλίγο να χάσει τα δάχτυλα του χεριού του σε μία κυλιόμενη σκάλα σε εμπορικό κέντρο του Ελ Σαλβαδόρ. Σε βίντεο φαίνεται η μητέρα της μικρούλας να την παρηγορεί καθώς το χέρι της είναι κολλημένο στον οδοντωτό προφυλακτήρα της κυλιόμενης σκάλας.

Οι τεχνικοί, που ευτυχώς πρόλαβαν να σταματήσουν την κίνηση της σκάλας, εργάζονται για να ελευθερώσουν τα δάχτυλα του κοριτσιού.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, στο εμπορικό κέντρο Plaza Mundo στην Απόπα του Ελ Σαλβαδόρ. Αφού οι τεχνικοί απελευθέρωσαν το χέρι του μικρού κοριτσιού, αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έκαναν χειρουργική επέμβαση για να σώσουν τα δάχτυλά της. Το κορίτσι φέρεται να είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την επόμενη μέρα.

Φυσικά, θα χρειαστεί αποκατάσταση προκειμένου να μπορέσει να κινεί κανονικά το χέρι της. Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media, όπου οι χρήστες επαίνεσαν τους τεχνικούς και τους γιατρούς που έσωσαν το χεράκι της μικρής. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό δεν ήταν το μοναδικό ατύχημα με κυλιόμενες σκάλες αυτό το καλοκαίρι. Τον Ιούνιο, 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν μία κυλιόμενη σκάλα σε σταθμό του μετρό της Νότιας Κορέας άρχισε ξαφνικά να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

To Top