Αθλητικά

Βαρούχας: “Φάουλ πριν το γκολ ΠΑΟΚ, πέναλτι ο Ρέτσoς” – Δικαίωσε ΠΑΟ, τι είπε για τα 4 πέναλτι της ΑΕΚ (Vid)

Βαρούχας:

Ανακοινώσεις, διαμαρτυρίες και πολλές επίμαχες φάσεις! Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε όσα έγιναν στη Σούπερ Λιγκ και τις αποφάσεις των διαιτητών…
 

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μέσα από την «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ!

Ο καθηγητής διαιτησίας σχετικά με το πέναλτι του ΠΑΟΚ, το οποίο δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ο Ζίβκοβιτς, ανέφερε: «ότι ο διαιτητής δεν το είδε και έπρεπε να τον φωνάξουν στο VAR», ενώ τη συνέχεια παρουσίασε δύο λάθος οφσάιντ που υπέδειξε ο βοηθός.

Όσον αφορά το γκολ του Δικεφάλου για το 2-1 και τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για φάουλ στην αρχή της φάσης, τόνισε πως «όταν υπάρχει μία παράβαση και μετά μπει γκολ, εξετάζουμε αν υπάρχει αμεσότητα. Στη φάση αυτή αλλαξε η κατοχή 5-6 φορές και για αυτό ο VARίστας δεν μπορούσε να επέμβει. Δεν υπήρχε αμεσότητα, αλλιώς το γκολ δεν θα μετρούσε»!  

Τέλος, ανέφερε πως δεν υπάρχει πέναλτι στο 89’ υπέρ της Κηφισιάς, παρά το πέσιμο του επιθετικού της εντός περιοχής!

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο και τη φάση που προκάλεσε την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ και την ανακοίνωση κατά Μελισσανίδη και ΕΠΟ, σχολίασε πως έχει κάνει λάθος ο διαιτητής, καθώς όχι μόνο δεν είναι κάρτα στον Σένκεφελντ, αλλά δεν υπάρχει ούτε φάουλ αφού βρήκε μπάλα. Και συνέχισε: «Για πρώτη βλέπουμε την έκρηξη Γιοβάνοβιτς και δύο κόκκινες κάρτες σε παράγοντες του Παναθηναϊκού».


Απαντήσεις Βαρούχα για τα… πέναλτι στο ΑΕΚ-Πανσερραϊκός

Αρκετή δουλειά είχε ο καθηγητής διαιτησίας για το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως όλες οι αποφάσεις ήταν σωστές.

Αρχικά, για πρώτο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ, μετά το σουτ του Πισάρο, σημείωσε πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού, όμως αυτό ήταν κολλημένο και σωστά το VAR τον φώναξε να το ξαναδεί, αφού το χέρι ήταν σε φυσική θέση.

Για το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ στο 30’, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού μετά από κεφαλιά αμυνόμενου, αλλά δεν υπάρχει πρόθεση ούτε κίνηση προς την μπάλα και σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι.

Για το πέναλτι που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι μετά το 0-1 σε μαρκάρισμα του Σιντιμπέ, ξεκαθάρισε πως με το σώμα δεν υπάρχει παράβαση, όμως ο Γάλλος τον ανατρέπει με τα πόδια, αλλά εκτός περιοχής!

Τέλος, για το τέταρτο πέναλτι που ζήτησαν οι Κιτρινόμαυροι στο 63’, συμπλήρωσε πως η μπάλα βρήκε σε χέρια αμυντικού, αλλά αυτό ήταν κολλημένο και σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Μελισσανίδης στη Φιλαδέλφεια – “Πόλεμος” με ΠΑΟ και… Ολυμπιακό – “Εκδίκηση” Γκαρσία από Σαββίδη!

To Top