Αθλητικά

Βάζει ψηλά τον πήχη στον ΠΑΟ ο Μπαλτσερόφσκι – Ατάκες για πρωτάθλημα και Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)

Βάζει ψηλά τον πήχη στον ΠΑΟ ο Μπαλτσερόφσκι - Ατάκες για πρωτάθλημα και Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην χώρα μας βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/8) ο Πολωνός σέντερ με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις και να αναφέρεται στους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Top Price Μετάλλιο Ελλάδα και 1ος πασέρ Τόμας Γουόκαπ στο Pamestoixima.gr | 21+

Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι: Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (26/8) ο Πολωνός σέντερ έφτασε στην Αθήνα ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα των Πρασίνων ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, με τον ίδιο μάλιστα να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις κάνοντας γνωστούς τους στόχους.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα ήρθα ξανά για τις ιατρικές εξετάσεις. Όλα πήγαν πολύ καλά, οπότε είμαι χαρούμενος. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να δούμε τι μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν.

Νομίζω ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα αυτή τη σεζόν. Μία εξαιρετική ομάδα και ένας σπουδαίος προπονητής για να τα οργανώσει όλα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε, να λειτουργήσουμε σαν ένα σύνολο και σίγουρα ο κόουτς ξέρει πως να το κάνει”.

Για τον κόσμο της ομάδας ανέφερε: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω το ΟΑΚΑ να είναι… τρελό όπως πάντα“, είπε ο Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι.

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top