Κόσμος

Βελονιστής 90 ετών φέρεται πως παρέλυσε μερικώς ασθενή του – Στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά

velonismos

Βελονιστής 90 ετών φέρεται πως παρέλυσε μερικώς ασθενή του – Στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά

Ένας 90χρονος βελονιστής της Βόρειας Καρολίνας χρησιμοποίησε τις βελόνες του για να παραλύσει μερικώς την ασθενή του, ενώ την κακοποιούσε σεξουαλικά, σύμφωνα με έκθεση. Ο Dr. Shi Ying Kuai κατηγορήθηκε για σεξουαλικό αδίκημα δευτέρου βαθμού και σεξουαλική κακοποίηση, εβδομάδες αφότου φέρεται να επιτέθηκε στο θύμα του μέσα στην κλινική που λειτουργεί από το σπίτι του.

Η River Lajoice, το θύμα του ηλικιωμένου άνδρα, επισκεπτόταν τον Kuai δύο φορές την εβδομάδα επί τέσσερα χρόνια, προτού αυτός φέρεται να γίνει βίαιος. «Πραγματικά πίστευε ότι θα τη γλίτωνε και ότι όλα θα ήταν εντάξει», δήλωσε η 28χρονη, σύμφωνα με το nypost.com.

Αφού τρύπησε το σώμα της με βελόνες ως συνήθως, ο Kuai άρχισε να γδύνει την ασθενή του και έβαλε το στόμα του στο σώμα της, υποστήριξε η Lajoice. «Απλώς κλιμακώθηκε έντονα από εκεί και πέρα», είπε. Η Lajoice έμεινε αβοήθητη από τις βελόνες, τις οποίες πιστεύει ότι ο Kuai τοποθέτησε σκόπιμα για να την αφήσει σε μεγάλο βαθμό ανίκανη να κινήσει το σώμα της.

Καθηλωμένη στο τραπέζι, φώναζε για βοήθεια και παρακαλούσε τον Kuai να σταματήσει. Αντ’ αυτού, της έλεγε επανειλημμένα «ευχαριστώ» καθώς συνέχιζε να της επιτίθεται, είπε. Η Lajoice κατήγγειλε αμέσως τον Kuai στην αστυνομία επειδή την εκμεταλλεύτηκε, ενώ ήταν σωματικά και ψυχικά ευάλωτη.

Είπε ότι τον εμπιστευόταν και, με την πάροδο των ετών, είχε παραπέμψει πολλά άτομα στο ιατρείο του. «Ήταν ουσιαστικά σαν παππούς μου, αν μη τι άλλο, σαν προπάππους μου», δήλωσε η Lajoice. «Αυτός είναι ο λόγος που αισθάνομαι πολύ έντονα ότι πρέπει να το αποκαλύψω, όχι μόνο για να σεβαστώ τον εαυτό μου και να μην αφήσω κάποιον να ξεφύγει από αυτό, αλλά και για να προειδοποιήσω τον κόσμο και να τον ενημερώσω ότι αυτός δεν είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να εμπιστεύεστε».

Η αστυνομία του Asheville ενθαρρύνει και άλλα πιθανά θύματα του Kuai να τον καταγγείλουν, αν είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Ο Kuai κρατείται με εγγύηση 100.000 δολαρίων.

To Top