Ελλάδα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στον πολιτικό στίβο κατεβαίνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μέσω ανάρτησης. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε να εξομολογηθεί τους λόγους που την ώθησαν σε μια τέτοια απόφαση.

«Καλή μας εβδομάδα αγαπημένοι μου! Σεβόμενη τη σχέση αλήθειας και ουσίας που τόσα χρόνια μας συνδέει, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας (προτού ανακοινωθεί επίσημα) την απόφαση που πήρα μετά από καθαρή σκέψη: αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα @atzitzikostas (ήδη καταξιωμένου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας), να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του “ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ” ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Όχι ότι ο συνδυασμός έχει ανάγκη από ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο της τηλεόρασης, αλλά ίσως από έναν πολίτη που έχει άποψη (και την εκφράζει δημόσια εδώ και χρόνια), που δεν έχει καμία προσδοκία για αξιώματα αλλά έχει σίγουρα προσδοκία για έναν καλύτερο τόπο με ασφαλείς και χαρούμενους ανθρώπους, που έχει ασχοληθεί με τα κοινά πολλάκις και από πολλά μετερίζια και που θα μπορούσε να συγκεράσει ετερόκλητες ιδιότητες.

Διατηρώντας λοιπόν την έμφυτη αιρετική μου στάση στην όποια παθογένεια, την ερευνητική ιδιότητα του δημοσιογράφου, τη γνώση του δικηγόρου,την εμπειρία του τ. δημοτικού συμβούλου,την ενσυναίσθηση του life coach, την πειθαρχία του αθλητή αλλά κυρίως την αγάπη μου για τη Θεσσαλονίκη (απ’όπου ποτέ δεν έφυγα), θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου γιατί θέλω να μοιραστώ μαζί σας το όραμά μου για έναν τόπο όπου οι άνθρωποι θα σταματήσουν να αναλώνουν την ενέργειά τους για ν’ανησυχούν, αλλά θα τη διαθέτουν για να δημιουργούν, να ονειρεύονται,να εξελίσσονται, να εξωστρέφονται,να χαίρονται» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

View this post on Instagram

A post shared by ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (@vikyhatzivasiliou)

To Top