Κόσμος

Βίντεο με την τρομακτική στιγμή που μητέρα δύο παιδιών σκοτώνεται από κεραυνό σε παραλία

keraunos 1

Βίντεο με την τρομακτική στιγμή που μητέρα δύο παιδιών σκοτώνεται από κεραυνό σε παραλία

Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που μια μητέρα δύο παιδιών σκοτώνεται από κεραυνό κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής σε παραλία της Κολομβίας. Η Froilanis Maireth Rivas Román χτυπήθηκε από τον κεραυνό και έπεσε προς τα πίσω, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας βιντεοσκόπησε την τρομακτική στιγμή με το κινητό του τηλέφωνο.

Η 34χρονη εθεάθη να περπατά κατά μήκος της ακτογραμμής. Στις εικόνες φαίνεται η στιγμή που τη χτυπά ο κεραυνός και η μητέρα πέφτει κάτω.

Τα πλάνα δείχνουν στη συνέχεια μια μεγάλη λωρίδα αστραπής να εκτείνεται από τον ουρανό και να χτυπά την τουρίστρια. Ένας αστυνομικός που βρίσκεται στην παραλία φαίνεται να σκύβει σοκαρισμένος στον ήχο του κεραυνού, αλλά δεν κοιτάζει πίσω για να δει τη γυναίκα, σημειώνει η Daily Mail.

Ένας παραθεριστής πέφτει στην άμμο σε κατάσταση σοκ πριν τρέξει να τη βοηθήσει αλλά η γυναίκα από τη Βενεζουέλα έχασε τη ζωή της μέσα σε δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με τις αρχές, πέθανε από ανακοπή, αφού χτυπήθηκε από τον κεραυνό. Επισκεπτόταν την παραλία Boquilla στην Κολομβία με μέλη της οικογένειάς της. Είχαν φτάσει στην παραλιακή πόλη νωρίτερα εκείνη την ημέρα.

@metropolesoficial

Uma mulher morreu nessa terça-feira (14/11) depois de ser atingida por um raio. O caso ocorreu em uma praia de Cartagena, na Colômbia. A vítima, identificada como Froilanis Maireth Rivas Román, de 34 anos, tinha nacionalidade venezuelana. Conforme informações preliminares, Froilanis curtia o dia de praia com amigos quando foram surpreendidos com a formação de uma tempestade. Um vídeo feito por câmera de monitoramento registrou o exato momento em que a mulher foi atingida pelo raio. O barulho foi tamanho que pessoas de abaixaram logo após o fenômeno. #TikTokNotícias

♬ som original – Metrópoles Oficial

Η Froilanis είχε έναν γιο και μια κόρη και αναρτούσε συχνά εικόνες με τα δύο της παιδιά στο Facebook. Είχε επίσης τη δική της εταιρεία ρούχων στο Instagram.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από κεραυνό είναι μία στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο σχεδόν το 90% των θυμάτων επιβιώνει. Στην Κολομβία καταγράφεται μεγάλος αριθμός θανάτων από κεραυνούς λόγω των καιρικών συνθηκών.

Όπως αναφέρει το Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο του Σανταντέρ, ο μεγάλος αριθμός βουνών και οι ανοικτές πεδιάδες της χώρας την καθιστούν επιρρεπή σε ηλεκτρικές εκκενώσεις.

To Top