Αθλητικά

“Βόμβα” NBA για Μιλουτίνοφ – “Τραβούν τα μαλλιά” τους οι Αγγελόπουλοι! (ΦΩΤΟ)

"Βόμβα" NBA για Μιλουτίνοφ - "Τραβούν τα μαλλιά" τους οι Αγγελόπουλοι! (ΦΩΤΟ)

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιεί ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάτι που έχει ανοίξει την… όρεξη σε ομάδα του ΝΒΑ, που έχει τα δικαιώματά του από το 2015.

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Νίκολα Μιλουτίνοφ: “Φωτιές” βάζει ένα tweet του Κιθ Σμιθ για πιθανό ενδιαφέρον των Μπρούκλιν Νετς για τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού με αφορμή τις εκπληκτικές εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Μουντομπάσκετ 2023.

Πιο συγκεκριμένα το 2015 ο έμπειρος σέντερ επιλέχθηκε στο Νο26 του ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τον Γκρέγκ Πόποβιτς να τον πιέζει να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ, με τον ίδιο να μην επιθυμεί να κάνει το μεγάλο βήμα και συνέχισε να αγωνίζεται σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το 2019 τα δικαιώματα του Νίκολα Μιλουτίνοφ πέρασαν από τους Σπερς στους Μπρούκλιν Νετς, εκεί όπου ανήκουν μέχρι τώρα, με τον έμπειρο δημοσιογράφο σε tweet του να υπενθυμίζει την κατάσταση που επικρατεί με τον Σέρβο και να αναφέρει παράλληλα ότι ο μοναδικός σέντερ αυτή την στιγμή στην ομάδα είναι ο Νικ Κλαξτον, του οποίου το συμβόλαιο λήγει.

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top