Αθλητικά

“Βόμβες” από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ – “Δεν μου άρεσε με Μπεϊτάρ” – Εκεί θέλει ενίσχυση

"Βόμβες" από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν μου άρεσε με Μπεϊτάρ" - Εκεί θέλει ενίσχυση

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας κόντρα στην ισραηλινή ομάδα.

Τόνι Γκονζάλες: Ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την εικόνα που παρουσίασε ο Δικέφαλος, παρά το εμφατικό 4-1, με τον ίδιο να στέκεται κυρίως στα λάθη της άμυνας και στις ελλείψεις στη μεσαία γραμμή που έχει η ομάδα.

«Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, το σκορ δεν είναι αυτό που είδαμε και αυτό που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν έμεινα ευχαριστημενος από την εμφάνιση της ομάδας. Θέλουμε πολλή δουλειά για να βελτιωθούμε σε βασικούς τομείς.

Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, να κρατήσουμε εύκολα την μπάλα και αυτό ήταν ένα πρόβλημα. Εκτός από τα γκολ του Κωνσταντέλια, στο πρώτο ειδικά μπορώ να πω ότι έκανε μία ανάλογη ενέργεια με τον Νειμαρ. Αλλά από την στιγμή που μπήκε, καταφέραμε και δημιουργήσαμε θέματα. Αυτό που είδα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, είναι ότι δεν πάμε πουθενά, εάν παίξουμε όπως στο Ισραήλ.

Δεν μου άρεσε καθόλου ο ΠΑΟΚ. Με κλειστή άμυνα έχουμε πρόβλημα. Μετά πρέπει να έχεις έναν σέντερ φορ που να μπορεί να σκοράρει, δεν το λέω μόνο για τον Μπράντον. 

Αυτός που μου άρεσε πολύ είναι ο Μπάμπα, είναι το πρώτο ματς που τον είδα. Μου θύμισε τον Λίνο. Τα άλλα δύο παιδιά δεν τα πρόσεξα πολύ. Ο Κωνσταντέλιας άλλαξε το παιχνίδι, αλλά να μην πέφτει το βάρος στην πλάτη του. Αυτή η διαχείριση είναι πολύ σημαντική για τον ίδιο και ξέρουμε τι ισχύει.

Είναι πολλοί που συμμετέχουν, οικογενειακό περιβάλλον, φιλίες. Προσπαθούν να τον κρατήσουν με τα πόδια στην γή. Έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. 

Η άμεση ανάγκη του ΠΑΟΚ είναι να ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή. Για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο χρειαζόμαστε μία πολύ σημαντική ενίσχυση σε όλους τους τομείς. Για να τερματίσουμε, δεύτεροι ή τρίτοι, αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς μεγάλη ενίσχυση. Πρέπει να μπούμε στην Ευρώπη.

Αυτή την περίοδο αναζητώ ομάδα, ήμουν στον ΠΑΟΚ Κρυστώνης, πάντα θα είμαι δίπλα στην ομάδα γιατί εδώ είναι η οικογένειά μου», είπε ο Τόνι Γκονζάλες.

paok paok beitar 9

To Top