Αθλητικά

Βουίζει ο τόπος για Τζέιμς – Ποστ-αίνιγμα “τρέλανε” ΠΑΟ και Ολυμπιακό – Πώς το ερμήνευσε ο Ιωάννου! (pic)

Σε μια αινιγματική ανάρτηση προχώρησε στο twitter ο Αμερικανός γκαρντ και έκανε τους οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να ψάχνουν αν σημαίνει κάτι!

Με μια ανάρτηση… αίνιγμα στον λογαριασμό του στο twitter ο Μάικ Τζέιμς “φούντωσε” τις φήμες για το μέλλον του, κάνοντας τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και το Ολυμπιακού να… ψάχνονται για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Αμερικανό άσο.

“Είμαι ανεβασμένος στα αλήθεια, μπορεί και να πω πως αισθάνομαι”, έγραψε ο άλλοτε παίκτης του Τριφυλλιού, με τον συγκεκριμένο στίχο (“I’m blem for real i might just say how i feel”) να συναντάται στο τραγούδι του Drake με τίτλο “Blame”.

Μάλιστα, εκτός από τους φίλους των δύο “αιωνίων”, το εν λόγω tweet σχολίασε και ο έγκριτος δημοσιογράφος, Βαγγέλης Ιωάννου, ερμηνεύοντας ότι ο Τζέιμς δεν είναι ικανοποιημένος στη Μονακό και πως από ώρα σε ώρα αναμένεται η απόφαση (θετική ή αρνητική) της γαλλικής ομάδας για το μέλλον του.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστείο με Μπαρτζώκα και Τζέιμς! Υπερόπλο για Ολυμπιακό, Νο1 φαβορί για Ευρωλίγκα – Δηλωμένος Παναθηναϊκός

To Top