Αθλητικά

Βρήκε τον επόμενο Μπακασέτα ο ΠΑΟ – “Χρυσό” συμβόλαιο σε πρώην του Ολυμπιακού – Εισήγηση Κομπότη!

Βρήκε τον επόμενο Μπακασέτα ο ΠΑΟ -

Ο Αλαφούζος ρίχνει πολύ χρήμα για έναν ακόμα Έλληνα άσο! Μπορεί ο Γιαννούλης να βρίσκεται στα μεταγραφικά ραντάρ του Τριφυλλιού ενόψει καλοκαιριού, όμως δεν είναι ο μοναδικός από την Εθνική ομάδα…

Παναθηναϊκός: Το νέο πλάνο του Παναθηναϊκού, που άρχισε να τρέχει με την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ, δεν περιλαμβάνει μόνο… ακριβές μεταγραφές αλλά και ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου. Οι Πράσινοι πήραν Μπακασέτα, Λημνιό και πλέον κάθε ποιοτικός Έλληνας παίκτης βρίσκεται στα “ραντάρ” τους.

Οι φήμες οργιάζουν για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ωστόσο στη μανατζερική πιάτσα “ψιθυρίζεται” πως ο Παναθηναϊκός έχει στα υπ΄όψιν του έναν ακόμα Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ, και συγκεκριμένα τον Μπάμπη Λυκογιάννη!

Πρόκειται φυσικά για παίκτη που ανδρώθηκε στον Ολυμπιακό, καθώς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του, ενώ αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα το διάστημα 2011-2015. Βέβαια, στην πράξη ο Λυκογιάννης έπαιξε ελάχιστα τους Ερυθρολεύκους, με τη φανέλα των οποίων μέτρησε μόλις 4 συμμετοχές στη Super League. Και αυτό γιατί πέρασε δύο σεζόν ως δανεικός στον Εργοτέλη (2013-14) και στον Λεβαδειακό (2014-15). Με τους Βοιωτούς βεβαίως να αποτελούν την ομάδα που ηγήθηκε διοικητικά επί σειρά ετών ο Γιάννης Κομπότης, στενός φίλος και σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου και οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη πει τα… καλύτερα για τον πρώην παίκτη του.

Ο 30χρονος άσος βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, έχοντας σημαντικό ρόλο (16 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ) στη Μπολόνια, μία από τις καλύτερες ιταλικές ομάδες φέτος. Οι “Ροσομπλού” πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν στη Serie A και διεκδικούν με αξιώσεις το πλασάρισμα στην πρώτη 4άδα που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Το συμβόλαιο του Λυκογιάννη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση. Λέγεται πως οι Πράσινοι προτίθενται να προσφέρουν υψηλές αποδοχές στον Έλληνα διεθνή σε περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Ο Γιαννούλης φέρεται να είναι ο πρώτος τους στόχος για το αριστερό άκρο της άμυνας, όμως αν δεν γίνει το… κόλπο γκρόσο με τον άσο της Νόριτς, δεν αποκλείεται το συμβόλαιό του να δοθεί στον Λυκογιάννη!

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top