Αθλητικά

Wilson: Οι νέες ρακέτες της συλλογής Roland-Garros

Wilson: Οι νέες ρακέτες της συλλογής Roland-Garros

Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές της Blade 98 16×19 v8 με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το Roland-Garros.

Rolex Monte-Carlo Masters, Mutua Madrid Open, Internazionali BNL d’Italia. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σημαντικότερα τουρνουά τένις σε χωμάτινα γήπεδα. Όμως το απόγειο στη συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο αυτού του συναρπαστικού αθλήματος είναι στα τέλη Μαΐου, με το παρισινό Grand Slam -γνωστό σε όλον τον κόσμο ως Roland-Garros, και δεύτερο από τα τέσσερα ετήσια Grand Slam.

Η Wilson Sporting Goods Co. δεν είναι μόνο η κορυφαία μάρκα αθλητικών ρακετών στον κόσμο, αλλά και ο επίσημος προμηθευτής της μπάλας και των stringers του Roland-Garros από το 2020. Με ευκαιρία την έναρξη της φετινής σεζόν, λάνσαρε μια ειδική συλλογή εξοπλισμού, τόσο για τους οπαδούς του Γαλλικού Όπεν, όσο και για τους τενίστες που αθλούνται στο χώμα. Κομμάτι αυτής της συλλογής, δύο μοναδικές, limited-edition, ρακέτες, που συνδυάζουν την κορυφαία τεχνολογία Wilson με τον πνεύμα του εμβληματικού τουρνουά. 

23 0120 gbl rg collection igs1
Η πρώτη, με την αίσθηση στη λαβή και τη σταθερότητά της, θα εκτιμηθεί σίγουρα από κάθε επιθετικό παίκτη που δίνει έμφαση στην ακρίβεια. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές της Blade 98 16×19 v8 με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το Roland-Garros. Ιδιαίτερα ξεχωριστική και ελκυστική είναι η διάταξη του πλαισίου, η οποία προσαρμόζεται στη σύγχρονη, κάθετη πορεία αιώρησης, ένα στοιχείο κοινό σε όλους τους ανταγωνιστικούς παίκτες. Όσο για την πατενταρισμένη κατασκευή FORTYFIVE°, αυτή αυξάνει τόσο την ευελιξία όσο και τη σταθερότητα του σκελετού, προσδίδοντας εξαιρετική αίσθηση της μπάλας σε κάθε χτύπημα.

Η δεύτερη, αξιοποιεί το αγωνιστικό προφίλ τής Clash 100 v2 και το συνδυάζει με έναν σχεδιασμό εμπνευσμένο από το μεγαλύτερο τουρνουά χωμάτινων γηπέδων στον κόσμο. Η Roland-Garros Clash 100 προσφέρει ευελιξία και σταθερότητα, χάρη στην πατενταρισμένη κατασκευή FORTYFIVE°. Η άκρη της στεφάνης έχει ανακατασκευαστεί, διευρύνοντας το sweet spot της ρακέτας και βελτιώνοντας παράλληλα τη σταθερότητα στο πάνω μέρος της χορδής. Το αποτέλεσμα; Μια κομψή all-rounder επιλογή για παίκτες κάθε επιπέδου.

H Wilson ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Wilson στην Ελλάδα:

ELSOL ΑΕ, Τηλ: 2111 088 400

23 0120 gbl rg collection ig

To Top