Αθλητικά

Ξανά η Λάτσιο για Αλμέιδα – Νο.1 ο Κονσεϊσάο – “Σφήνα” από Ατλέτικο και Premier League

Ξανά η Λάτσιο για Αλμέιδα - Νο.1 ο Κονσεϊσάο - "Σφήνα" από Ατλέτικο και Premier League

Γιατί ο Τούντορ έχει ημερομηνία λήξης στην ομάδα; Οι Ιταλοί θέλουν τον Κοουτς της Πόρτο και μίλησαν ήδη μαζί του, ωστόσο το καλοκαίρι θα είναι δύσκολη η περίπτωση του. Και για αυτό έχουν ως Νο2 τον προπονητή της ΑΕΚ.

ΑΛΜΕΙΔΑ/ΛΑΤΣΙΟ: Για τον Αργεντινό κόουτς της ΑΕΚ γράφτηκε πριν από λίγες ημέρες στο ρεπορτάζ της ομάδας της Ρώμης και σε όλες τις μεγάλες ιταλικές εφημερίδες, πως ήταν υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Σάρι (παρεμπιπτόντως παραιτήθηκε, δεν απολύθηκε) στην τεχνική ηγεσία των “λατσιάλι”. Δεν ίσχυε!!! Για τώρα, τουλάχιστον… Άλλωστε στην Λάτσιο κινήθηκαν πολύ γρήγορα  και έκλεισαν τον άνεργο Ιγκορ Τούντορ που έχει εμπειρία από Σέριε Α (στους πάγκους των Βερόνα, Ουντινέζε και ως βοηθός του Πίρλο στην Γιουβέντους). Ο ιδιόρρυθμος Κροάτης κόουτς πιάνει δουλειά από την Τετάρτη και μάλιστα με διπλές προπονήσεις στην Λάτσιο, για αυτό πήραν 3ημερο ρεπό μετά το σαββατιάτικο διπλό στην Φρονιζόνε, εκεί που ο Χρήστος Μανδάς ξεκίνησε 11αδα και στο τέλος με τις επεμβάσεις του κράτησε το 3-2! Στην περίπτωση του όμως, ο Λοτίτο έκλεισε τον Τούντορ μέχρι το καλοκαίρι, με την οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο (ως το 2025) να την έχει το κλαμπ. Αν πάρει το Κύπελλο από την Γιουβέντους και την βγάλει στη  Ευρώπη( ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ), ο Κροάτης θα έχει κάποιες ελπίδες να συνεχίσει και του χρόνου στον πάγκο της Λάτσιο. Με τα τωρινά δεδομένα όμως, οι μεγάλοι προπονητικοί στόχοι του Λοτίτο για το καλοκαίρι είναι δυο πρώην παίκτες της/δικά της παιδιά. Ο Σέρτζιο Κονσεισάο είναι ο μεγάλος πόθος και ο Νο 1 στόχος των “λατσιάλι” , με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι ο Νο 2!! Αυτό που σας γράφουμε δεν έχει να κάνει με… μανατζερικές πληροφορίες ή δημοσιογραφικά σενάρια αλλά προέρχονται μέσα από την Λάτσιο και είναι 100% αξιόπιστα!! 

ΑΛΜΕΙΔΑ/ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ: Προσοχή δεν λέω πως το καλοκαίρι στην Λάτσιο θα πάει απριόρι ή ο Κονσεισάο (που φεύγει όντως από την Πόρτο) ή ο Αλμέιδα (που έχει συμβόλαιο ως το 2028 με την ΑΕΚ, buy out 10.000.000 και μια σούπερ σχέση με τον Μελισανίδη/έκαναν οικογενειακά και κρουαζιέρα στις Σπέτσες με το κότερο του)! Μεταφέρω κάτι που την δεδομένη στιγμή αποτελεί την βασική στρατηγική της ηγεσίας της Λάτσιο για το καλοκαίρι, όσον αφορά στο θέμα του προπονητή. Και με την προϋπόθεση πως ο Τούντορ, ο οποίος ανέλαβε τώρα αλλά με… ημερομηνία λήξης ως τον Μάιο, όντας δεν θα καταφέρει να κερδίσει την “παραμονή” του (στο ποδοσφαιρο βέβαια πάντα υπάρχουν και οι… ανατροπές). Πάμε τώρα στο αποκαλυπτικό/αποκλειστικό ρεπορτάζ της στήλης: στην Λάτσιο ήθελαν σαν τρελοί από τώρα τον Κονσεισαο, μίλησαν μαζί του, αλλά ο Πορτογάλος δεν εγκατέλειπε μεσούσης της σεζόν την Πόρτο. Τους… ανανέωσε πάντως το ραντεβού για το καλοκαίρι αλλά τότε θα υπάρχουν κι άλλες ομάδες/μνηστήρες για τον Πορτογάλο (από την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι κι από την Πρέμιερ Λιγκ). Για τον Αλμέιδα δεν μου προέκυψε πως τώρα έγινε αντίστοιχη κίνηση από τους “λατσιάλι”. Είναι όμως, η Νο 2 επιλογή τους το καλοκαίρι, αν δεν καταφέρουν να πείσουν τον Κονσεισάο! Βλέπετε η Λάτσιο θέλει για προπονητή ένα δικό της παιδί/που έχει φορέσει την φανέλα της. Πείραμα απόλυτα πετυχημένο με τον Σιμόνε Ιντζάγκι, που ήταν μια 5ετία στον πάγκο της πριν φύγει πέρσι για την Ιντερ. Στα πρόσωπα , λοιπόν, του Κονσέισαο ή του Αλμέιδα ο Λοτίτο βλέπει τον… νέο ΙντζάγκιΑυτή είναι μια πραγματικότητα εξ ου και το Νο 1 & Νο 2 αντίστοιχα, προπονητικοί στόχοι για το καλοκαίρι Για όσους το αγνοούν ο Πορτογάλος και ο Αργεντινός φόρεσαν για μια 3ετία την φανέλα της Λάτσιο ενώ για μια 2ετία συνυπήρξαν στο ρόστερ της ως συμπαίκτες (1998-2000)!!

konseisao

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top