Αθλητικά

Ξεκάθαρος ο Σερέλης! “Πρέπει να τελειώνουμε τέτοια παιχνίδια” – Τρομερή ατάκα για Ναν και το μέλλον του

Ξεκάθαρος ο Σερέλης! "Πρέπει να τελειώνουμε τέτοια παιχνίδια" - Τρομερή ατάκα για Ναν και το μέλλον του

Οι Πράσινοι δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Παρτιζάν και ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του σημείωσε ότι τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνει το Τριφύλλι, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και για τον Αμερικανό γκαρντ.

Χρήστος Σερέλης: Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που είχε στην τελευταία περίοδο κόντρα στην Παρτιζάν με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα στην παράταση και τον Έλληνα βοηθό του Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του να αναφέρει ότι τέτοια παιχνίδια η ομάδα πρέπει να τα παίρνει, ενώ  μίλησε και για τον Κέντρικ Ναν, που έκανε μεγάλη εμφάνιση με 19 πόντους.

Για το πώς ήρθε η ήττα: «Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος και πήγαμε στην παράταση. Περιμέναμε μετά τα σερί εντός έδρας ματς να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Το δείξαμε αυτό ως ένα σημείο, αλλά πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια που έχουμε εικόνα νικητή, να τα τελειώνουμε. Δε διαχειριστήκαμε σωστά την άμυνα και την επίθεση μας στα τελευταία 80 δευτερόλεπτα. Στην παράταση το γήπεδο βοήθησε πολύ την Παρτιζάν. Το λάθος το μεγάλο μας, είναι ότι είχαμε να δώσουμε φάουλ και δεν τα χρησιμοποιήσαμε για να κερδίσουμε χρόνο και να μιλήσουμε. Ούτε αυτό δεν κάναμε σωστά. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κούραση μεγάλη, τα παιδιά τα έδωσαν όλα».

Για τον Κέντρικ Ναν: «Θέλει να μάθει, παρότι έχει στο μυαλό του το ΝΒΑ. Θέλει να προσαρμοστεί, έχει δει 2-3 βίντεο για το ευρωπαϊκό στυλ και ο τρόπος του δείχνει ότι θέλει να μείνει χρόνια εδώ. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και σε επίθεση και σε άμυνα. Μπορεί να παίξει και σε σκληρές έδρες, μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει», είπε ο Χρήστος Σερέλης.

serelis 1

To Top