Αθλητικά

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι του Ολυμπιακού – Είναι… διπλή κόκκινη για Σένκεφελντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι του Ολυμπιακού - Είναι… διπλή κόκκινη για Σένκεφελντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε θέση για την επίμαχη φάσης της αγωνιστικής. Έχουν λόγο οι αντίπαλοι των Πειραιωτών για να διαμαρτύρονται για το 1-1 στο Γ. Καραϊσκάκης;

Ο Παναγιώτης Βαρούχας προέβη στην καθιερωμένη ανάλυσή του στην Αθλητική Κυριακή, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο αναφορικά με τις επίμαχες φάσεις.

Ξεκίνησε από το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Κηφισιά, στο οποίο η αποβολή του Σένκεφελντ με απευθείας κόκκινη κάρτα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού 1-1. Ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησε απόλυτα με την απόφαση, τονίζοντας ότι ο διαιτητής θα μπορούσε να βγάλει κόκκινη κάρτα για δύο λόγους. Είτε για επικίνδυνο παιχνίδι είτε για ανατροπή του παίκτη της Κηφισιάς σε προφανή θέση για γκολ. Σε κάθε περίπτωση, ο Σένκεφελντ έπρεπε να αποβληθεί.

Κατά τα άλλα, ξεκαθάρισε πως σωστά δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ της Κηφισιάς, Αναγνωστόπουλο, για ένα μαρκάρισμα στον Παλάσιος στο πρώτο ημίχρονο αφού βρήκε την μπάλα και όχι τα πόδια του Παλάσιος.

Επίσης, τόνισε πως δεν υπάρχει παράβαση για πέναλτι που ζήτησε η Κηφισιά στο 45+1′. Μετά από κεφαλιά του Οζέγκοβιτς, η μπάλα βρήκε στον ώμο και όχι στο χέρι του Βαγιαννίδη.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Στην αναμέτρηση του Φαλήριο έγινε μεγάλη κουβέντα για την υπόδειξη πέναλτι, χάρη στο οποίο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα, η απόφαση είναι σωστή, καθώς ο Καρμόνα κάνει επαφή με το γόνατο και ανατρέπει τον Ποντένσε εντός περιοχής.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top