Ελλάδα

Ξέσπασε η Σάσα Σταμάτη για τις φωτιές: Όσο υπάρχουν λεφτά μόνο για νόμους και αστυνόμους, δεν την πλ…

σάσα σταμάτη

Ξέσπασε η Σάσα Σταμάτη για τις φωτιές: Όσο υπάρχουν λεφτά μόνο για νόμους και αστυνόμους, δεν την πληρώνει ούτε ο Φούφουτος

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη τοποθετήθηκε για τις φωτιές που καίνε στην ελληνική επικράτεια τα τελευταία 24ωρα, εκφράζοντας τη θλίψη, αλλά και την οργή της.

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Σάσα Σταμάτη, η οποία τον περασμένο μήνα είχε αγανακτήσει με τις φωτιές που έπληξαν τη Δυτική Αττική, όπου κατοικεί μόνιμα, εξέφρασε την άποψή της, σημειώνοντας πως πρόκειται για μια τραγωδία δίχως τέλος που θα επαναλαμβάνεται όσο δεν υπάρχει κρατική μέριμνα.

«Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Ήπειρο μέχρι τη Ρόδο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την Αττική. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Τραγωδία χωρίς τέλος. Με την Ελλάδα να ακρωτηριάζεται και κανείς να μη μπορεί να βρει ποιος φταίει», γράφει χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

«Πότε φταίμε εμείς, πότε φταίτε εσείς, πότε φταίει ο Χατζηπετρής και τελικά δεν την πληρώνει ούτε ο Φούφουτος!», τονίζει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στη συνέχεια και προσθέτει:

«Όσο υπάρχουν λεφτά και μέριμνα μόνο για νόμους και αστυνόμους και σπανίως υπονόμους, δηλαδή για κοινωνική μέριμνα και ενίσχυση των υποδομών σε υλικό και ανθρώπινο δυναμικό, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί και κάθε χρόνο θα δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη για εξαγγελίες για μέτρα προστασίας προσεχώς».

«Αλλά την επόμενη χρονιά θα επαναλαμβάνεται το ίδιο, γιατί το εσκεμμένο κακό δεν σβήνει, όσα κροκοδείλια δάκρυα κι αν ρίξουν», καταλήγει η δημοσιογράφος.

Sasa Stamati Instagram
Ξέσπασε η Σάσα Σταμάτη για τις φωτιές: Όσο υπάρχουν λεφτά μόνο για νόμους και αστυνόμους, δεν την πλ... 3
To Top