Αθλητικά

Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς – Συνθήκες ζούγκλας κατήγγειλε

Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς - Συνθήκες ζούγκλας κατήγγειλε

Για τα όσα έγιναν στον τρίτο τελικό του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν και τις συνθήκες διεξαγωγής του ματς, μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας ότι οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να κάνουν ζέσταμα.

Τα έντονα παράπονά του για τις συνθήκες διεξαγωγής του τρίτου τελικού ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν, εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου επικράτησαν με 91-78 των «ασπρόμαυρων» και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των τελικών της Αδριατικής Λίγκας που εκτός του τίτλου, κρίνει και τη συμμετοχή στην Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά, η αναμέτρηση στιγματίστηκε για τα επεισόδια που συνέβησαν λίγο πριν την έναρξη, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πλησιάζουν απειλητικά το παρκέ, απειλώντας τους φιλοξενούμενους και ένας εξ αυτών ήταν έτοιμος να πετάξει… καρέκλα σε παίκτη της Παρτιζάν!

Όλα τα παραπάνω, δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Ομπράντοβιτς που στάθηκε στις δηλώσεις του στις συνθήκες διεξαγωγής του τρίτου τελικού: «Δεν μπορέσαμε καν να κάνουμε ζέσταμα. Ο διευθυντής της ABA League ήταν εδώ και είδε τα πάντα. Δεν ελέγξαμε τα συναισθήματά μας. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για την νίκη. Έχουμε κι άλλο ματς σε δύο μέρες. Αν δεν νικήσουμε, θα έχουμε το επόμενο ματς στην έδρα μας. Προχωράμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος προπονητής.

To Top