Πολιτική

Ξέσπασμα Πολάκη κατά Εφορευτικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ: Πάρτε πίσω την εγκύκλιο για την ταυτοποίηση των μ…

5816027

Ξέσπασμα Πολάκη κατά Εφορευτικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ: Πάρτε πίσω την εγκύκλιο για την ταυτοποίηση των μελών, είναι «ανέκδοτο»

Κάθετα αντίθετο βρίσκει τον βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη η εγκύκλιος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βάσει της οποίας τα μέλη του κόμματος που απείχαν από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής θα πρέπει έως αύριο Τετάρτη να δηλώσουν αν θα συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών που θα γίνουν στις 24 του μηνός.

Ο κ. Παύλος καλεί την ΚΕΦΕ να πάρει πίσω την εγκύκλιο την οποία χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» και «ανέκδοτο».

Αυτό που αντιπροτείνει ο υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη είναι ο κατάλογος των παλαιών μελών να σταλεί σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή σε όλες τις νομαρχιακές της χώρας ώστε «όταν θα έρθει κάποιο παλιό μέλος που δεν ψήφισε στις εκλογές στις 17/9, άρα δεν είναι στον κατάλογο των 146.000, τότε να υπάρχει επικοινωνία με την νομαρχιακή, όπου στελέχη που θα είναι εκεί ελέγχοντας τον κατάλογο των παλαιών μελών που της από στάλθηκε από την Κουμουνδούρου, να δίνει το ΟΚ για να ψηφίσει, ακολουθώντας τη διαδικασία (εγγραφή στο βιβλίο και στο tablet, κ.λπ.

Ειδικότερα, η ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook έχει ως εξής: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΕ !! Πάρτε την πίσω ! Πάλι ταυτοποίηση;;;;;;

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΕ !!Πάρτε την πίσω !Πάλι ταυτοποίηση;;;;;;Πόσες ταυτοποιήσεις θέλετε επιτέλους;;;;Έχει…

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Monday, September 18, 2023

Πόσες ταυτοποιήσεις θέλετε επιτέλους;;; ;Έχει καταντήσει ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ,για να ψηφίσουν χωρίς πρόβλημα παλιά μέλη τα οποία για κάποιο λόγο (Υγειας,επαγγελματικό κλπ) δεν ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών:

Με ευθύνη της πολιτικής γραμματειας (του Οργανωτικού) και της ΚΕΦΕ ο κατάλογος των παλαιών μελών που υπάρχει στην Κουμουνδουρου,ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Την ημέρα των εκλογών σε κάθε εκλογικό τμήμα

θα υπάρχει η πρόσβαση στον κατάλογο των 146.000 μελών που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακη και που θα είναι ο βασικός εκλογικός κατάλογος.

Όταν έρθει κάποιο παλιό μέλος που δεν ψήφισε στις εκλογές στις 17/9 άρα δεν είναι στον κατάλογο των 146.000 τότε:

θα υπάρχει επικοινωνία με την νομαρχιακη οπου στελέχη που θα είναι εκει ελέγχοντας τον κατάλογο των παλαιών μελών που της από στάλθηκε από την Κουμουνδουρου, θα δίνει το οκ για να ψηφίσει ακολουθώντας τη διαδικασία (εγγραφη στο βιβλίο και στο ταμπλέτες κλπκλπ)

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ,όλα τα άλλα είναι είτε για να κοροϊδευόμαστε,είτε για να καθυστερούμε και να διώχνουμε κόσμο,είτε…..άστο δεν το λέω …όλοι καλοί είμαστε…. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! Αλλάξτε αύριο την απόφαση και το SMS που στείλατε!!!»

To Top