Αθλητικά

Υπέρβαση Γιαννακόπουλου για κορυφαίο NBAer – Ψηλός με σουτ ο αντι-Παπαγιάννης – Τρέλες για Μίσιτς (Vid)

Υπέρβαση Γιαννακόπουλου για κορυφαίο NBAer - Ψηλός με σουτ ο αντι-Παπαγιάννης - Τρέλες για Μίσιτς (Vid)

Δύο δυνατά ονόματα πολύ ψηλά στη λίστα του Αταμάν! Οι Πράσινοι ρίχνουν πάρα πολύ χρήμα στην αγορά για να κλείσουν άμεσα δύο δυνατές μεταγραφές. Ψάχνουν πλέον και στην αγορά της Αμερικής, με δύο περιπτώσεις να ξεχωρίζουν!

Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει την προσοχή του στην απόκτηση του Εξουμ και του Ντόρσεϊ, αλλά όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες, έχει αρχίσει και εστιάζει και στην αγορά της Αμερικής. Σε αυτήν του ΝΒΑ, που τώρα δεν έχει πάρα πολλές λύσεις, αλλά θα έχει σε λίγες μέρες, αφού ξεκινάει η free agency. Σε λίγες ώρες, λοιπόν, ξεκινάει το μεγάλο πάρτι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και οι μετακινήσεις δεν θα έχουν τελειωμό.

Από αυτή την διαδικασία ο Παναθηναϊκός θα περιμένει μήπως βγει στην αγορά κάποιο πολύ καλό όνομα, ώστε να το προσεγγίσει και να μπορεί να το αποκτήσει.

Ο Φουρκάν Κορκμάζ θα ήταν μία πολύ καλή λύση, αλλά ο Τούρκος γκαρντ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου στο ΝΒΑ. Αναφέραμε, όμως, ότι τώρα, που ξεκινάει η free agency, πολλά θα γίνουν, οπότε όλοι πρέπει να είναι σε αναμονή. Τουλάχιστον για περίπου 10 μέρες, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι διατεθειμένος να ρίξει πολλά χρήματα για να κάνει τον Παναθηναϊκό και πάλι πανίσχυρο. Και δεν θα διστάσει να κάνει την υπέρβαση, φέρνοντας ένα πολύ καλό όνομα από το ΝΒΑ. Όπως είναι ο Χουάντσο και ο Ουίλι Χερνανγκόμεθ.

Περίπτωση για τον Βασίλιε Μίσιτς δεν υπάρχει, ίσως, όμως, υπάρξει για τον Σερτάκ Σανλί, που είναι στην Μπαρτσελόνα. Ο Σανλί είναι «5άρι», που μπορεί να σουτάρει πολύ καλά την μπάλα, ενώ παίζει επίσης αποτελεσματικά κάτω από το καλάθι.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά για το ρόστερ του Παναθηναϊκού, που κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του, ώστε να γίνει και πάλι παντοδύναμος.

To Top