Αθλητικά

Υπογράφει τώρα με κορυφαίο όνομα ο Γιαννακόπουλος – Φέρνει και 5άρι – Φήμες ότι έκλεισε ο Ταβάρες!

Συρίγος για ΠΑΟ: Δεν το έχω ξαναδεί! Με τέτοια εμφάνιση, παίρνεις Ευρωλίγκα - Ξεπέρασε τα… τέρατα ο Λεσόρ!

Τι ισχύει με τον άσο τη Ρεάλ και η επόμενη κίνηση του Τριφυλλιού. Ποιος θα περάσει άμεσα από τα γραφεία του προέδρου και οι τελευταίες πληροφορίες για τον παίκτη που θέλουν οι Πράσινοι…

Ο Παναθηναϊκός έχει επανέλθει στα χαμόγελα μετά τον θρίαμβο, που πέτυχε στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ. Ξέρει ότι ο δρόμος είναι ακόμη πολύ ανηφορικός, μετά την ήττα, όμως, από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου χρειαζόταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Και το πήρε κόντρα στη πρωταθλήτρια Ευρώπης, σκορπώντας και πάλι τον ενθουσιασμό στον κόσμο του.

Τώρα θα τα δώσει όλα για να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας και να αυξήσει έτσι τις πιθανότητές του για να βρεθεί στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου.

Ο Ματίας Λεσόρ είναι ένας από τους 2-3 παίκτες, πάνω στους οποίους ποντάρει πάρα πολλά το «τριφύλλι». Ο Γάλλος σέντερ αποκτήθηκε έναντι μεγάλου ποσού, προερχόμενος από την Παρτίζαν, και μέχρι στιγμής τα βγάζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Εχει γίνει πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας και μάλιστα πολλοί φίλαθλοι ζητάνε να επεκταθεί από τώρα το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025. Κάτι, που δεν αποκλείεται να γίνει, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει να φτιάξει κορμό για χρόνια. Ο Λεσόρ είναι παίκτης υψηλής ποιότητας, άρα θα θέλει ο εξάστερος να τον έχει για χρόνια μαζί του, ενώ γενικά δεν είναι εύκολο να βρεις αξιόπιστο ψηλό στην αγορά.

Υπάρχουν βέβαια λίγοι τέτοιοι αλλά δεν είναι εύκολο να αποκτηθούν. Όπως ο Εντι Ταβάρες της Ρεάλ. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει για τα επόμενα χρόνια στις τάξεις του και μάλιστα ορισμένοι λένε ότι έχει ήδη κλείσει. Κάτι, που δεν ισχύει. Η Ρεάλ θέλει να τον κρατήσει, υπάρχει η προοπτική επιστροφής του παίκτη στο ΝΒΑ, τώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πλαισιώσει τον Λεσόρ του χρόνου με έναν σέντερ από το πάνω ράφι. Είτε αυτός λέγεται Ταβάρες, είτε Πουαριέ, είτε Μότλεϊ. Οι «πράσινοι» χρειάζονται έναν ακόμη ψηλό ποιότητας για την επόμενη χρονιά και το αφεντικό της ΚΑΕ θα βάλει για μία ακόμη φορά βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα παλιά του μεγαλεία και γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε κάτι τέτοιο να γίνει εφικτό.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top