Πολιτική

Ζέρβας: Δεν παρέλαβα ιδιαίτερες υποδομές, τρέξαμε πολλά πράγματα αυτά τα τέσσερα χρόνια

ζερβας

Ζέρβας: Δεν παρέλαβα ιδιαίτερες υποδομές, τρέξαμε πολλά πράγματα αυτά τα τέσσερα χρόνια

Μία εβδομάδα προτού ανοίξουν οι κάλπες για τις δημοτικές εκλογές, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις έξι».

Ο Κ. Ζέρβας αναφέρθηκε στο κομμάτι του τουρισμού, το οποίο όπως τόνισε «πηγαίνει εξαιρετικά καθώς τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια είναι γεμάτα και η κίνηση έχει τελείως διαφορετικούς ρυθμούς».

Σε ό,τι αφορά την τετραετή θητεία του στο δημαρχείο, ο Κ. Ζέρβας δήλωσε πως «ήταν τέσσερα ιδιαίτερα χρόνια για την πόλη, είχαμε την απλή αναλογική, πήρα 67% στον δεύτερο γύρο, είχα 7 δημοτικούς συμβούλους στους 49 να διοικήσουμε την πόλη, στην πορεία προέκυψαν η πανδημία, η ενεργειακή κρίση, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η Θεσσαλονίκη υπέστη ένα τεράστιο σοκ όταν σταμάτησε η δεξαμενή τουρισμού από τη Ρωσία. Το ξεπεράσαμε.

Δεν παρέλαβα καμιά πόλη με ιδιαίτερες υποδομές, με έτοιμα πρότζεκτ και τρέξαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια πολλά πράγματα. Ο τουρισμός αυξήθηκε, πολλές εταιρίες ήρθαν στην πόλη, η ανεργία είναι σχεδόν μηδενική, μεγάλη προσπάθεια έγινε στο κομμάτι της καθημερινότητας, στις ασφαλτοστρώσεις, στο πράσινο, στην καθαριότητα», τόνισε ο Κ. Ζέρβας, ο οποίος στη συνέχεια ανέλυσε τα τρία μεγάλα ζητήματα της πόλης, που δεν είναι άλλα από το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα και την έλλειψη πρασίνου.

To Top