Αθλητικά

Ζέρβας: “Ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει διαφορετικό Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός – Τι ισχύει για Φαλ”

Ζέρβας:

Για την επίγνωση που υπάρχει στον Ολυμπιακό ότι το ντέρμπι της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ διαφορετική υπόθεση από το Σούπερ Καπ μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος. Τι είπε για Φαλ.

Στην προετοιμασία (αγωνιστική και ψυχολογική) του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν πλήρη επίγνωση ότι η αναμέτρηση για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας δεν θα έχει καμία σχέση με τον τελικό του Σούπερ Καπ.

Εξήγησε λοιπόν ότι η παρουσία πλήθους κόσμου στο ΟΑΚΑ και ο πληγωμένος εγωισμός του αντιπάλου κάνουν βέβαιο ότι θα παρουσιαστεί διαφορετικός την Παρασκευή.

Κατά τ’ άλλα, τόνισε ότι σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Φαλ (χωρίς πρόθεση πάντως του Ολυμπιακού να τον ζορίσει, αν νιώθει καταπονημένος), ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στη 12άδα ο Μπραζντέικις, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φωτιές” Σλούκα: “Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας ξέρουν τι έγινε – Λυπάμαι αν θα ακουστώ αλαζόνας, αλλά…”

To Top