Πολιτική

Αχτσιόγλου για Κασσελάκη: Δεν περίμενα ότι θα προβεί σε αυτή την καινοφανή δήλωση για τα Κατεχόμενα,…

KASS AXTS

Αχτσιόγλου για Κασσελάκη: Δεν περίμενα ότι θα προβεί σε αυτή την καινοφανή δήλωση για τα Κατεχόμενα, ήταν σοβαρό ατόπημα

Για το όπως είπε «σοβαρό ατόπημα» του Στέφανου Κασσελάκη στις δηλώσεις του για την Κύπρο μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη την Παρασκευή (22/9) η Έφη Αχτσιόγλου. Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ήταν κάτι που δεν το περίμενε και δήλωσε: «Δείχνει ότι υπάρχει μια κάποια έλλειψη κρίσιμη».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα προβεί σε αυτή την καινοφανή δήλωση» είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ήταν ένα σοβαρό ατόπημα, τον κάλεσα να ανακαλέσει και το έκανε» σημειώσε η Έφη Αχτσιόγλου η οποία ναι μεν έκανε ένα βήμα πίσω από τον χαρακτηρισμό «άγνοια» της πρώτης αντίδρασής της στη δήλωση Κασσελάκη λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς», ωστόσο, όπως είπε, η δήλωση Κασσελάκη «δείχνει ότι υπάρχει μια κάποια έλλειψη κρίσιμη».

«Την Κυριακή εκλέγουμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κατανοήσουμε τη σοβαρότητα αυτής της θέσης. Θα πρέπει να έχει πολιτικό σχέδιο και γνώση και κοινοβουλευτική εμπειρία. Τα θεωρώ αναγκαία για να είμαστε στιβαροί» ανέφερ η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολίασε δε για όσα λέει ο Στέφανος Κασσελάκης πως «έχει στηρίξει μια σειρά συνθήματα. Τα συνθήματα συμπυκνώνουν κάποιες έννοιες αλλά πρέπει να εξειδικεύουμε. Π.χ. χρησιμοποιεί το “θα τα αλλάξουμε όλα”; Τι εννοεί με αυτό για τον ελληνοτουρκικό διάλογο; Τι θα αλλάξει με τις οργανωτικές δομές του ΣΥΡΙΖΑ;».

Επίσης η Έφη Αχτσιόγλου ρωτήθηκε και για το αν – σε περίπτωση νίκης της – τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη και απάντησε «τη Δευτέρα θα τους συναντήσω όλους. Σε ό,τι με αφορά η ενότητα είναι δεδομένη και αναγκαία με δύο βασικές προϋποθέσεις: το πολιτικό πλαίσιο και ότι θα σταματήσουν ανθρωποφαγικές επιθέσεις που δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές».

To Top