Αθλητικά

Αυτή θα είναι η 11αδα του Λουτσέσκου για Άιντραχτ – “Θέμα” στον ΠΑΟΚ με Σαμάτα, Μεϊτέ και Ντεσπόντοφ

Αυτή θα είναι η 11αδα του Λουτσέσκου για Άιντραχτ -

Το έξτρα κίνητρο που δίνει ο Ρουμάνος προπονητής και ποια είναι τα πλάνα του για το αποψινό παιχνίδι

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική του Europa Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε ένα παιχνίδι, που θα θυμόμαστε σε όλη τη χρονιά, λόγω του ονόματος του αντιπάλου, και είναι ή και θα γίνει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Είχε πολύ καλή πορεία τα προηγούμενα χρόνια. Θα δούμε και φέτος τι θα κάνει. Είναι μία ομάδα, η οποία όπως είπε ο Λουτσέσκου, χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και φυσικά με σεβασμό. Περιέγραψε την κατάσταση των παικτών και το δικό του σκεπτικό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Κάπως έτσι προκύπτουν κάποια πράγματα για την ενδεκάδα, ενώ είναι δεδομένο πως θα παίξει ο Βιεϊρίνια. Θα αξιοποιήσει τον μεγάλο αγώνα, έτσι ώστε να βοηθήσει νεοαποκτηθέντες, να μπουν καλύτερα στο κλίμα. Υπάρχει ένα θέμα προσαρμογής, παικτών που ήρθαν τελευταία, όπως ο Σαμάτα, ο Μεϊτέ, ο Ντεσπόντοφ και εκείνο που επισήμανε είναι πως ο τρόπος είναι να πιεστούν και να παίξουν. Στην προπόνηση δεν μπορεί να γίνει η δουλειά που θέλει, λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Άρα σήμερα θα δούμε Μεϊτέ-Οζντόεφ στο κέντρο και τον Σαμάτα ως βασικό ως φορ, με σκοπό σε ένα ματς που υπάρχει τεράστιο κίνητρο να παλέψουν για το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

To Top