Αθλητικά

Αυτό προβληματίζει τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ – Αρνητική πρωτιά στη SL – Ψάχνει άμεσα για λύση

Αυτό προβληματίζει τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Αρνητική πρωτιά στη SL - Ψάχνει άμεσα για λύση

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς «κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, μένοντας για δεύτερο σερί ματς στο μηδέν επιθετικά.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς «κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, μένοντας για δεύτερο σερί ματς στο μηδέν επιθετικά.

Σε μία πρώτη «ανάγνωση» των τεσσάρων επίσημων αναμετρήσεων για την Superleague που έχει δώσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εντοπίζεται το πρόβλημα στο εύκολο γκολ, όπως και κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής σεζόν.

Σε τέσσερις αναμετρήσεις ο Δικέφαλος έχει πάρει από τους φορ μόλις ένα τέρμα και αυτό ήρθε από τον τρίτο στην «ιεραρχία» Στέφανο Τζίμα στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Μπορεί στα προκριματικά του Europa Conference League ο Δικέφαλος να ήταν αρκετά παραγωγικός, πετυχαίνοντας 13 τέρματα σε έξι παιχνίδια, ωστόσο όσον αφορά τη Super League, έχει σημειώσει πέντε γκολ σε τέσσερις αγώνες, αφού δεν σκόραρε στα πρόσφατα παιχνίδια με ΟΦΗ και Άρη.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αρχίσει να βρίσκει πιο εύκολα γκολ στα επόμενα παιχνίδια, αφού φαίνεται πως έχει βρει ισορροπίες στην άμυνα και σταμάτησε να δέχεται ανόητα γκολ από το πουθενά όπως είδαμε να συμβαίνει κατά την διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

Πηγή: sfina.gr

tzimas

To Top