Αθλητικά

Αγωνία στην Ισπανία! Εξαφανίστηκε 18χρονος ποδοσφαιριστής

Αγωνία στην Ισπανία! Εξαφανίστηκε 18χρονος ποδοσφαιριστής

Ο παίκτης αγνοείται από το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Αγωνία επικρατεί στην Ισπανία με την εξαφάνιση του Αλβάρο Πριέτο Λόπεθ, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στο σπίτι ενός φίλου του στη Σεβίλλη και το πρωί της Πέμπτης πήγε στο σταθμό Σάντα Γιούστα για να πάρει το τρένο για την Κόρδοβα.

Ο πατέρας του παίκτη από την Κόρδοβα είπε ότι ο γιος του έχασε το συγκεκριμένο δρομολόγιο και προσπάθησε να μπει χωρίς εισιτήριο, καθώς δεν είχε μετρητά ή κάρτα μαζί του, σε ένα άλλο με προορισμό τη Βαρκελώνη που είχε στάση στην Κόρδοβα.

Η είδηση έχει πάρει μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ στη χώρα της Ιβηρικής και οι γονείς του κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να έχει κάποια πληροφορία.

«Είναι αβοήθητος, δεν μπορεί να τηλεφωνήσει ή να αγοράσει εισιτήριο. Γι’ αυτό έψαξα στον λογαριασμό να δω αν είχε αγοράσει άλλο εισιτήριο. Μετά λέει “από εδώ, πρέπει να βρω τρόπο να πάω στην Κόρδοβα”. Δεν επρόκειτο να έρθει με τα πόδια, αλλά με ένα αυτοκίνητο. Όταν ένα αυτοκίνητο σταματά, ένα από τα δύο πράγματα συμβαίνουν: είτε τον έχουν πάρει και του έχουν κάνει τα πάντα, είτε ενώ περπατάει, ένα αυτοκίνητο τον χτυπά» είπε η μητέρα του.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα της Κόρδοβα με τη Μέριδα, οι παίκτες των δύο ομάδων και οι διαιτητές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ένα πανό το οποίο έγραφε:

To Top