Κόσμος

Ακτιβιστής που ντυνόταν γυναίκα ο ύποπτος που φέρεται να αιματοκύλισε συνοικία στη Φιλαδέλφεια των Η…

antras002

Ακτιβιστής που ντυνόταν γυναίκα ο ύποπτος που φέρεται να αιματοκύλισε συνοικία στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ

Ένας ύποπτος συνελήφθη για την επίθεση στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος δήλωνε ακτιβιστής και ντυνόταν με γυναικεία ρούχα. Ο 40χρονος Κιμπρέιντι Καρίκερ συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση στη συνοικία Κίνγκσεσινγκ της πόλης το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ύποπτος φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο προτού πυροβολήσει ενώ αναγνωρίστηκε ως υποστηρικτής του Black Lives Matter, καθώς είχε μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες αλλά και αναρτήσεις με όπλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κάρικερ συνελήφθη λίγο μετά την αιματοχυσία ανέφερε η New York Post, επικαλούμενο πηγές, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει δημόσια την ταυτότητα του υπόπτου.

Στη σελίδα του στο Facebook, ο Κάρικερ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του φορώντας σουτιέν, γυναικείο τοπ και σκουλαρίκια με τα μαλλιά του πλεγμένα μακριά, τρεις μήνες πριν από τον επίθεση στην οποία φέρεται ως δράστης.

Δημοσιεύει επίσης τακτικά αναρτήσεις σχετικά με την υποστήριξη της Black Lives Matter κίνησης, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης των εργαζομένων που διαμαρτυρήθηκαν στο Strike For Black Lives τον Ιούλιο του 2020.

Ένα 2χρονο αγόρι πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στα πόδια, ενώ ένα 13χρονο αγόρι υπέστη επίσης τραύματα από σφαίρες στα πόδια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Ο ένοπλος είχε πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών καθώς τον καταδίωκαν για αρκετά τετράγωνα πριν τελικά αναγκαστεί να παραδοθεί εγκλωβισμένος σε ένα στενό.

Ο Καρίκερ είπε πως ήταν τεχνικός υπολογιστών ενώ είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τα όπλα.

To Top