Αθλητικά

Αλλάζει την ευρωπαϊκή λίστα ο Γιοβάνοβιτς – Ετοιμάζει Αράο για Μπράγκο, ποιος μένει εκτός

Αλλάζει την ευρωπαϊκή λίστα ο Γιοβάνοβιτς - Ετοιμάζει Αράο για Μπράγκο, ποιος μένει εκτός

Συνεργάτης του Σέρβου προπονητή παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι της Μπράγκα, ενώ ο κόουτς ετοιμάζει και αλλαγές στην αποστολή.
 

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά, σχολίασε την προετοιμασία των «πρασίνων» ενόψει Μπράγκα: «Υπάρχει άνθρωπος του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της Μπράγκα για το πρωτάθλημα. Αναλύει ήδη τους Πορτογάλους ο Γιοβάνοβιτς και θα μιλήσει στους παίκτες της ομάδας για τον τρόπο παιχνιδιού της. Είναι πολύ καλή ομάδα σαν σύνολο, αν και δεν έχει την ποιότητα της Μαρσέιγ. Θα χρειαστεί δύο μεγάλες εμφανίσεις για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός».

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» μίλησε για την πιθανότητα περαιτέρω αλλαγών στη λίστα των ματς με τους Πορτογάλους: «Προβλήματα δεν υπάρχουν, πιθανό είναι μέχρι την Τρίτη να γίνουν άλλες δύο αλλαγές στη λίστα, μετά από αυτή του Αϊτόρ. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Σένκεφελντ και Αράο. Ο πρώτος προέρχεται από τραυματισμό και είναι ερωτηματικό αν θα είναι στη λίστα. Αν μπει ο Αράο, λογικά θα βγει κάποιος εξτρέμ. Όλοι οι παίκτες θα πάνε στην Μπράγκα, εκεί θα ανακοινώσει ο Ιβάν τις όποιες αλλαγές».

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και στα έργα που έγιναν στο γήπεδο ώστε να είναι αυτό έτοιμο να φιλοξενήσει τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

To Top